Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
嗰50蚊按金會過埋落smart octopus到
A50,a70
想問下宜家邊度買s10e最抵

啱啱行過中原見到用恒生信用卡有650蚊cash dollars回贈,登記samsung pay有100蚊超市禮卷,仲有200蚊唔記得係咩回贈,總共減950蚊,係咪已經最抵?
點樣set唔同app個led燈顏色
利申s9+
以前用開lightflow
咁以後點退張卡?
或者有無師兄有死點換機經驗分享,感謝感謝
其實你追番我上幾個post都講過ringke比較揀飲擇食, 好多時畀個推翻起叫你哋買max shield cutting好好多,又冇人聽
衛記試過直接拎返去換
台唔知
都係買左一年內?
屌 UV貼換完ringke貼先知咩叫指紋秒解 是但放一放隻手指上去都可以解到 爽到唔知講咩好 垃圾UV貼
你可以喺Samsung pay度㩒取消張卡
Samsung會將餘額同按金用cheque寄翻畀你
有冇人貼左max shield貼?
係咪比ringke cutting好d同冇咁啜手?
睇黎都係留住張實體卡加開張新既smart octopus好d
係咪rhino shield?
兩樣野黎
想問打緊電話個陣, 電池% 上會有一點閃下閃下, 係咪正常?
正常 sensor嚟
有冇人always on display 個WhatsApp通知變咗黑色?
明明之前好地地係綠色
去電量睇邊個app最食電,中左廣告毒app
早兩日先幫親戚del完(lg機),佢會扮system既同名app既,你睇app list唔會搵到邊度出事
要靠睇最食電app估,del左即刻無事
我嗰個係黑色有綠色線圍住個logo
勁唔起眼 line 嗰個好好多
留s8自用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞