Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
想問下你地用s10+用殼定裸機?

我係s10+, 更新左SE6之後,在呢度執啲icon 擺位時,想搬過隔離一頁搬唔到,有冇人都係咁?
睇你買咩價位啦
想出部中階機畀母親
A70買唔買得過?
又開藍牙又開samsung health,停曬唔用嘅功能,例如:bixby,手勢操作,語音助手同限制某d apps嘅通知
airpods 完全無delay咩
我有個fd用iphone有airpods
佢話連打機都冇delay
其實一般打機就無乜問題,我玩槍game例如:pubg果d都係用返有線耳機,因為人地開槍打你,當你聽到聲嘅時候,可能已經係半秒之前嘅聲音,你想擰轉面可能已經死撚埋,所以話3.5mm真係好必要
btw右上角果個應該係energy ring apps黎,無乜用就鏟左佢啦
所以暫時嚟講
有3.5仲係我揀機最top嘅要求
要吊條嘢先用到有線真係好反智
有冇人係咁
藍牙耳機暫時唔會做到零delay
差在 delay 係咪可以令人感覺到
睇過人地測試 Airpods 一代 delay 大概 200 毫秒 Airpods 二代大概 130 毫秒
未必每個人都感受到 但delay 係真實地存在
S10+冇咩pepe sad frog 既case揀
如果之後嘅bt耳機delay再少啲
我先會考慮買冇3.5mm嘅手機
唔係嘅你都係俾返3.5mm我啦
Swiftkey冇問題
個update係咪收番了?
點解你哋會想用臉部認證 合埋眼都可以認證到 勁唔安全
我噚日都睇咗
通話差應該係最大缺點
唔知update可唔可以解決呢個問題
今日上咗40樓換Bixby掣 櫃檯同我講要成個MON換
收唔到通知 入去setting manual㩒都唔得
update左啲咩?
八達通150蚊係邊道申請?

哩個定自動增值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞