Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
有無人發覺係室內低光拍片 1080p noise仲勁過4K

1080/30,60fps 勁大noise, 衰過前鏡咁濟
發覺長用wifi真係慳電好多,sot 4個鐘仲有 50%。平時返工用4g應該得返30幾%,唔知關唔關我用3台事,成日會冇咗上網,訊號差。
同埋點解港版冇good lock built-in?
佢依種設計應該依一兩年內都冇可能改善到至清晰
因為佢個設計係個咪都係入耳 除非佢肯好似airpods 一係就成舊凸起哂 唔係就只會係靜嘅時候先收得清
請問3係咪真係成日斷
用開3 見咁情況依緊諗緊買唔買tks
我最近都係咁,成日4G 卡左要飛行模式先搞得到,最後前日突然load whatsapp 都慢到仆街,上朗豪坊整話底板壞左,成個換。
利申買機2個月而已
一日都兩三次,完約一定轉台
咁慘
我都係觀望下先
乜其他地方係有㗎咩
唔知呀,第一次用Samsung
同埋冇built-in double tap lock screen,好難lock機
或者學jabra咁整多2個mic
65t比buds清好多(雖然都係唔及airpods)
我都O左嘴,不過佢一日後俾得番部機我都偷笑..., 我發覺discuss個邊好多人都中伏
據我所知應該得LG內置有
所以有斷線問題嘅巴絲
去睇下部機本身有冇事先
未必係台嘅問題
one plus有,係op7pro 同s10+揀左10+
發覺冇quick lock screen同application lock,同埋叉電好慢下暫時
我之前去日本用當地電話卡4G又唔會斷
1+7 有

btw 應該大把app都做到呢個功能吧
再唔係
乜你粒制咁快鬆 搞到我好驚

你用咗幾耐
四月頭買嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞