買電視機換電視機集中討論區(4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
多謝巴打意見! 極少熄燈睇電視,多數開燈
A9F個價仲係好貴,問sales A9G幾時出又個個都唔知
nu8000 建議 買55吋
55吋或以上 先有100hz
多謝

但fx600h冇貨

睇緊fx630h同 gx600h
睇spec好似fx630h好過 新既gx600h

係咪照買fx就得?
睇中 lg 43um7400 $4280 好似幾吸引, 未用過LG野試唔試得過
未用過 + 1
樓上 巴打睇價錢做人囉
gx600 同 fx600 差少少姐好似
我唔記得係咪gx700 先係replace fx600系列

今年Panasonic啲數字要睇大一級
好on9 好亂
今年仲有740同880
點解唔可以750同850
咁買fx630h算
最平係佢
有冇巴打知邊道仲有49x9000f?
想問下依家買55 x9500g定係等55 A9G 好?擺係房做mon多
我用apps 差唔多問哂 間間都話無
啱啱買左A8f, 想買埋soundbar, 想問如budget 約3k, 聲音既質素係咪同a8f 內置音響差唔多?

另問有無soundbar 推介?
去Hktvmall睇下
9800係咪算係咁?
我上2個星期買$8900
37-40 吋既smart tv有無咩好推介
想試下4K

好耐無換過電視
40 吋應該分唔到4k 同1080p
hktvmall 賣9000幾 pricehk 就無貨
除咗Panasonic TH-40GX700H之外仲有邊部符合你要求
搵唔到49 “ x9000f 巴打有冇替代品推薦?
買咗部43吋擺床尾 覺得太大 想買部細d
但一細又落番32吋 又覺得太細
想問下而家係咪冇晒35-40吋嘅電視
利申用間房冇天線要機頂盒同打ps4
點都會比內置音響好好多

想問依個底唔底?有Hsbc card

想買55” ,要做分期,本來想買a8f,nu8000
不過幾間大行都無價,12000-15000預算應買邊部好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞