買電視機換電視機集中討論區(4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
順手開
請問43吋 4k andriod電視有乜野好選擇?
暫時主要睇tbb,netfilx,youtube, switch
再遲啲ps5出會買黎玩
Budget預5000左右 想買部性價比高嘅
Research過有Sony KD-43X7500F 同埋 Panasonic TH-43FX600H (最近好似有恒生卡優惠$3790?)
請問邊部好啲?或者有無其他選擇?
頭先係凶宅買左65a8f
-2000易賞錢迎新
-2000sony超市
-300中銀卡回贈
=25480
另外俾sales tum落搭買多三年保養
7000幾
都唔知值唔值
最後一次過簽成35000已經可以直接搵凶宅換兩張來回台北機票

據sales講55a8f已經賣曬 65有少少
呢兩部就pan
等到下年差唔多時間買減價43x8500g都非常好
搬屋要買等唔切了
請問師兄知唔知邊到做緊3790呢個優惠?
去中原吉之島轉轉啦
收到thanks師兄
想了解多少少,點解你會揀pan?
買咩都好都唔好買43X70F/43X75F
三年保養你比人水左喇,貴左成千
罪大分開三年每年續保都唔使呢個價($2093/year),除非佢包埋意外損毀啦
sad算啦當交信仰費
Panasonic 19年款幾時出
頭先行左轉沙田好似一部p記都未見過
pan新款一向好遲
6-7月先開始有影
舊款又清曬新款又未有
(新手)點睇TCL既43寸4K電視
一田特價$3380好抵咁
你係凶宅買多3年保養好搵笨,7000幾蚊比多小小買SONY保養好過啦,
何況SONY經常有保養推廣,凶宅保養好多麻煩野,話就話都係原廠保養,
到時你就知點解麻煩又搵笨,快D去退返錢
10日內都退到錢,因為之前太多人中招
嘩巴打你呢個信息好重要
因乜事要換panel?
thx
雖然自己無咁快買機, 想等埋HDMI2.1先
係有諗個貴買平用OLED, 但睇嚟唔啱我因為主力都係玩HTPC
電腦oled真係不了
2019系列原來都仲係行緊Android 7.0
price.com多幾百tcl已經有50"/55"
冇位放咁大
主要係驚TCL會唔會易壞
上星期買左部tcl 55"
3年後答你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞