買電視機換電視機集中討論區(4)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
即係可以叫Siri幫你開電視咁同埋Made in Japan囉,如果冇話特別想要呢啲野嘅話我覺得Q70都可以一戰
Z9F 同 X9500G 你地會點揀?
聽講Z9F 有X-Wide Angle (X9500G 75” 85” 都有) 對比度會差好多?
唔同level喎

今日經過兇宅見到
sony 係咪得大size 支援airplay 2?
x8500 43吋上apple睇都無話support
唔想買多部apple tv去將apple products mirror 落電視
巴打計左$1000超市?
今日喺馬鞍山$16880入手 有$1000超市 自己用埋HSBC $450
我問過sales 佢地話黎緊可能有update 支援43吋個d
上hktvmall買55寸sony 7500F會唔會伏? 我見出面多數冇貨
好煩惱 卡住響SAMSUNG 既QLED 70R 同SONY A8F
但A8F 最細得55" 驚太大 就咁睇70R有49" 就最FIT
SONY X9000G 唔知咩環境
我都留意到呢部好似幾抵玩
有冇巴打有評價
近排搬屋想買部新電視睇到youtube, Netflix
剩係夠擺43吋,想問下TCL 部43P65US 買唔買得過
本身諗住買X9500g因為貪佢有airplay同homekit但去到Sony專門店見到同A8F擺埋一齊,Oled靚太多,最尾都係入左A8F希望遲啲firmware update嗰時會update埋2018年款啦
Sony會update就唔係Sony

利申: 上年11月買左65A8F過一排就出A9F...
學到野
樓上位巴打好 pro
LG舊年款開始劈價未? 新款好似就黎見街
a8f 重有無得跌價定係時候入
最後一批啦
再唔買遲啲或者得返陳列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞