Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
你唔出呢個post 件事已經沉緊啦
都唔知邊個搞事
你有份挑起事端
依家又叫人比翻佢地自己解決
做人咁矛盾嘅
你就想
你都真係幾死不悔改架喎貼人阿妹張相係你
叫人唔好搞佢地又係你
所以呢道德高地你攞曬佢啦柒頭
嘩係呀好威威呀 瀨低個friend係外國
幫撚硬你地出名啦
如果係覺得夾唔到
成熟做法應該係三口六面講清楚你5個人係咁慢架啦
你如果想chur自己去chur
如果一齊就跟返5個人嘅步伐
咁先係畀人make choice
你而家嘅做法就係唔聲唔聲杯人
仲要攻擊人 針個人 話人funny
呢啲就係明乎其實嘅bully
係最撚缺德嘅行為

老實講
就算係單睇你嘅片面之詞
都只係睇得出個妹係有少少太過直
同埋比你5條港女energetic
因為大家都女仔
唔會好似男仔咁就你
就變到有啲軍訓feel
最多只係性格不合

反而睇你5個啲對話就睇得出真係閪格
係食屎臭八婆

你覺得5個杯一個實係一個嗰面有問題
但更有可能嘅係
嗰五個本身有問題而嗰一個係正常人
正常人反而畀仆街嘅眾人bully
一啲都唔奇
收皮啦屌你老母
犀利 覺得自己未至於要比人屌
扮家姐係柒 但未算係咩大問題
人地態度差 你地又何嘗唔係? 人地唔知咩事你仲叫佢估估下
唔鍾意趕行程咪plan嗰陣出聲囉甚至咪撚同人去囉 人人價值觀唔同 有d人覺得去旅行唔好浪費一分一秒又唔得
好明顯連登就兩邊都有屌但係你地仆街d咪屌你屌得大力d囉
你地咁仆街又唔認錯 仲好意思屌番人轉頭 似足d新移民
果然係大陸人
你扮夠局外人未姐到底
頂係人格分裂成日覺得自己唔係個5個豬西其中一個啊?
你自己開得post爆多d野上黎玩大左依家想連登巴絲收手?
唔好咁天真啦
阿妹衰到癲賤到癲都好
係處理錯嘅
但都係果句去個Grad Trip邊有人想有咁多野
真係比人排好開心咩
冇人知阿妹有幾西
冇人知另外五個係咪真係冇俾機會佢
冇人知阿妹係咪純粹俾人Bully
冇人知另外五個係咪真係唔識處事所以留低人
冇人知阿妹啲Cap圖有冇加工過
冇人知另外五個係咪睇連登淆哂底唔出聲
其實局外人包括我都真係唔知真相
純粹我知個五件柒頭平時好西好多是非人品仲差到貼地

調轉角度送返比你 打得出啲咁嘅野睇得出你仲係無悔意唔知自己錯係邊 既然你老豆老母唔教你就辛苦班巴打絲打啦
樓主講嗰啲嘢令我諗起個tg msg啲logic真係一撚樣我諗應該係同一個人嚟唔知我講得啱唔啱呢
好啦好啦 下次唔好啦elaine
有咩爆
Nicole
夜啦 瞓教喇
所以呀妹冇講錯你地
屌你老母啦, 啲錢係人地交低畀你, 你要人地去搵返你拎? 你冇撚嘢呀?
仲有呀, 你地杯鳩人仲好意思叫人去你房拎? 容乜易入到你房被你5隻怪獸殺撚咗搞多單陳同佳案?

屌你老母躝啦垃圾
推到樓主真正知錯為止 仲好意思話未至於比人屌?
有無懶人包
你都識講求開心啦 而家比你掉低嗰個係咪好撚開心呀on99 冇預佢西 有早知冇乞衣啦屌你 同得人去就咪撚掉低人一個
我掉鳩你一個去印度比人屌屎忽你開唔開心呀咁
我唔洗知禁多無人知,我淨係知您地五條八婆差啲搞到人有生命危險,毫無朋友道義,更加唔似係一個人,人地乜春野衰都好,唔撚係要搞到人地錦呀,淆底就更加要挽大啲啦,阿妹更西都好,佢都係一個人,佢都有對過你地五條八婆好,你地個下要錦做,有今日都好合理姐,你地五個當初有無放過阿妹?今日憑咩要連登放過你地?
竟然五個係無一個係好樣少少
本身見一開始個個自稱受害者呀哥既樓主講野on99咁諗住等對家上水收佢皮 點知對家仲撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞