Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
果5條嘅其中一條女嘅男友都好意思笑阿妹係豬閪
你都食得好偏下 有理由懷疑果5條女都係冇男朋友
你係其中一條女出理純粹想post翻樓主個樣
又避開唔講件事來龍去脈
最尾個句好撚壓押呀
好型呀 返大陸耕田啦
呀妹圖呢
講咁閪耐話人唱你班女窮L
圖呢?證據呢DLLM
而家d 00後做仆街野都當自己有理
真係與支那同化
一早已經唔鍾意點解仲要一齊旅行?
唔係陰毒到一開始就諗住去到韓國就排擠人呀?
樓主食開屎?
專登開個post同人講自己鐘意埋啲豬西

我以為真係有人鐘意周華健鐘意獵奇
樓主一定係5個人其中一個,咁撚柒既女邊有男朋友。一定係樓主作完自己係其中一個人既男朋友唔想俾人質疑,所以先屈人地作自己有家姐,想混淆視聽
總括成件事個時序係:
1. Vivian 主動搵啊妹一齊為左夾雙數人頭
2. 去到旅行啊妹講野閪激嬲所有人
3. 五個"朋友"中途搵機會留低啊妹
4. 跟住開始全程5個人圍威喂
5. 啊妹好無助咁問返Elaine 咩事,Elaine好閪咁回覆
6. 返到香港:
啊妹POST 上IG公審 同埋block晒果5位"朋友"IG
個"best friend"叫啊妹做人成熟啲 唔好公審人同block人IG
7.啊妹扮家姐開POST講野一舊舊
又開左其中一個人個IG名
8.一名自稱5位"朋友"之一嘅男朋友開POST全程人身攻擊
成功幫啊妹助攻
瞓個覺變咗咁多
其實睇番呀妹講個兩句野可能係有啲串
但如果朋友間咁講我又覺得好閒(前提係你地真係朋友)
正如你同埋兄弟一齊玩,都會衰口啲講笑話:你唔係以為自己溝到架妹/鬼妹呀?食屎喇你....etc
不過可能女人玻璃心啲喇我唔敢一概而論
但成件事上面班八婆真係抵撚死
男仔就算係去到行程一半幾唔妥
唔岩行程既未開聲各自玩
聲都唔聲就走左去真係好仆街
女人唔係咁諗
唔可以用正常男人思維去思考
呢單野真係笑到仆街
小朋友齊打交
追得韓星既女都唔可以用正常思維去諗
因為要夾雙數人頭而搵一個唔熟既人去旅行 係要有幾on9先會諗到
咁你地就可以老鳯等佢自己一個?
屌你老母 醒未呀 見到你地咁撚想諗野
真係把撚火 大陸仆街仔
你語氣根本都無諗過5條女係錯 你但咩撚係
唔好用咩合理化 用咩make the choice 去掩飾啦
錯咪錯 打咁撚多野 解釋有咩撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞