Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
之前講過 佢唔聽
樓主
你完全係唔識得將啲事分輕重
將5個杯葛1個人嘅行為淡化
將個阿妹嘅個性無限放大 想轉移視線
我真心覺得你地好醜陋,就算今日比你地帶到風向
你地都係心地極差嘅人,學下點樣放低固執吧啦
收嗲啦 屌你老母
咁你依家係五件豬扒度邊個男友 定係朋友 定係佢老母啊

唔鐘意人返香港杯得唔得 一係就唔好受佢join 你地
去到半路咁樣杯法 係咪弱智啊

佢有錯咪照直講囉 一係一開始就唔好受佢
要扔低人都講聲啊 屌你老母好好玩?

你五個等我地慢慢起啦 仲想洗?
俾啲record出嚟睇下先啦,你講就係咩?
最尾嗰句笑撚咗
錢又人地有份夾,野又唔撚同人講,杯葛完人仲想佢做死狗跟住你地啊?你地都唔撚同佢講野佢仲過黎你地間房做咩?講到佢杯葛自己咁

咩叫去返間房拎就得,屌曬你地老母啦,你地真係好嘔心,仲嘔心過你張bam圖
講過咩?
樓主你個名真係改得冇錯
同大陸一樣鍾意將自己做既野合理法
5個杯鳩人放係自己房,叫人入黎拎
真係撚狗撚到極點心態上都係衰架啦
btw你講黎講去都講唔出呀妹點西
係咪串你地兩句咩溝唔到韓仔就要道歉?

不過我都明,5個客觀地睇絕對係樣衰既女仔,比個整體質素好少少既女仔串依d野,聽落係唔好受
佢地喺韓國一路行一路俾人Chur
之後面對面講叫佢唔好Chur唔好係咁屌
唔係txt 點Record
所以佢地都冇evidence俾到自己
anyway都唔需要evidence la
真相得佢地6個知
想知點解你地覺得佢閪但要同埋佢去grad trip
你地明知佢閪又同佢去就預咗會有問題啦
Btw 其實唔係呀妹po你地岀嚟
搞撚大佢啦 聽日就同學校嗰面講
如果入大學就追擊到你五隻怪獸仆街
咁佢地把西口唔識講?要自己靜雞雞走左去?
有fd病都Chur9人行快啲
一路去Trip一路屌fd
Plan行程5對人 發爛咋
同佢講完咩事之後
Sorry都冇句 之後又唔出聲
柒頭不如你回應下先啦 你明知佢西開仲要同佢一齊去旅行?你係犯賤定智障? 去左都算個阿妹有幾仆街都唔爭在忍埋個幾日啦係咪呀 返到香港你想點咪點 點解係都要中途扔低人?仲要係你自己一開始應承左比佢join
阿妹幾仆街都好 你地講清楚各有各行咪得囉
唔出聲就咁扔低人地 好撚有趣?
唔講仲當你地怪獸幼稚園grad trip
已經樣衰 心地仲咁差
我睇完同巴打一樣反應,嗰五條八婆點解一開始禁臭串,做咩上左連登即刻變鵪鶉,有道理去到邊都有道理架喎,你地五個存在就真係好funny啦,係韓國人多就恰人地得一個,連登人多就變鵪鶉,垃圾,最撚憎呢啲持住自己有幾丁友就恰鳩人嘅垃圾
等同約埋一齊行山丟低人, 然後人地仲on99咁等你
plan個陣都知出事點解仲要繼續扮fd去
講到咁撚西就一早講分開玩我地行程理念都唔岩
其實果五個係知佢冇乜fd
咁呀妹當佢地係fd
有時候又對佢地幾好
咪俾佢join
點知一齊去GradTrip之後就頂唔順
西到癲
其實你係咪五隻怪獸其中一個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞