Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
同佢講 你阿媽個波罩你 然後等佢嚇走
點撚樣西講撚到未呀屌你老母臭閪
Cheap到俾返d用剩嘅錢人
不乜撚野過呀你收皮啦 又唔見你同人道歉 講衰嘅程度你旅行先黎杯人仲西格
你返百度圍爐啦
宜家個point係就算個阿妹有幾西都好都唔應該掟低人地自己一個係外地呀 要反面嘅咪係香港嘈完先gradtrip咪預佢lor 去緊旅行先黎杯人知唔知自己有幾仆街 覺得自己無問題呢下先好野 又扮條仔開post又諗住貼人相想轉移視線咁 仲要扮得柒又講唔到啲咩去說服人 你同你另外個四件怪獸朋友人品咁差+弱撚智真係無得救
用腦諗下嘢
吾好用下體諗
根本就冇歉意不如咪撚道歉啦
又要扮受害者
就係佢冇自我檢討?
5個人冇主動同佢兜口兜面講有咩錯係有問題
但係老鳳要同佢講?
佢自己冇責任喺俾人慢慢疏離果幾日問返另外五個
佢唔問唔道歉然後自己一個行
之後屌另外五個唔理佢又有道理?
我唔合理化兩邊啦
但係兩邊都有錯
何況「呀妹」最後係搵咗個喺韓國嘅fd
而唔係一個人自己行
She made the choice
樓主你嘅存在就真係非常funny
人地話呀妹都合理d
一睇就知你地咁嘅尊容 仲男朋友
人地問完又叫人估下
我認同分錢果度係處理得唔好
但係佢地最後有扣返呀妹冇join果幾日嘅錢俾佢
係佢自己唔肯去隔離房攞
最後返到香港又叫春
我見到嘅西女人就係你地五隻怪獸
阿妹都係串柒柒姐,罪不至要喺外地杯葛人啊嘛

講咁耐你地都覺得自己杯人係理所當然,食撚屎啦豬西們
你如果真係佢地五個入面是但一個嘅男朋友,我會好敬重同佩服你,為民除害,但係唔好講禁多啦,嗰五個八婆做得出預左有後果架啦係咪媽咪成日同我講做人做咩之前冧下後果,記住己所不欲,勿施於人呀
//佢自己冇責任喺俾人慢慢疏離果幾日問返另外五個//

嘩你都幾撚大牌
你都識講慢慢疏離 咁撚知咩屌你老母
屌你老母 你一係5隻怪獸是但一個
係度扮男朋友開po 之後又話自己係5隻怪獸啲fd
樓主 我淨係想知點解你地覺得佢閪但要同埋佢去grad trip
你地明知佢閪又同佢去就預咗會有問題啦

咪問撚咗囉 又叫人估下 依家又屌人地唔撚問下
我真係R撚晒頭
屌你咩宜家係外地旅行呀 個阿妹點衰你地都唔可以掟低佢自己一個 你覺得唔gur咪一開始唔好同佢去旅行lor 平時你鐘意點杯咪點杯 今次你仆街嘅位係邊你知未 你試下比人掟係個人生路不熟嘅地方啊
唔岩Key 就咪撚叫人同你一齊去trip啦
幾個垃圾係度合理化自己所做既野
出到黎都係一班社會垃圾
回應下先啦大陸仔仔
佢cap果段Conversation之前另外五個已經同佢講過
叫佢唔好再Chur9人趕行程
明明有兩個病咗
佢係咁Chur9人行快啲唔係趕唔切
跟住又屌人衣著屌人徙時間
佢話唔介意行程點 Plan行程果時又叫哂春
五對一之類都唔同意 發脾氣
仲要鬧另外五個
係你地都受唔落啦
老鳳受氣咩
至於一個人周圍走
都18歲啦
又唔係去印度
佢自己又唔跟返隊唔同另外五個講野
佢係有責任要反醒自己 但係你地呢班「好朋友」又冇責任提出佢既問題你地不滿既地方?直接就杯葛冷暴力?真係虛偽到極點 睇死你地幾個遲早又係一個個比人杯睇下幾時到你 不過你似帶頭杯人個個八婆
阿妹最後搵到人一齊唔係自己一個就當冇事?咩she made the choice依家佢有得揀咩?
小妹妹你先18歲就咁黑心 大個都唔知點算
希望你唔好生小朋友 唔係既話應該好似vivian老母咁教出個仆街女
可唔可以po埋呀妹鬧佢哋窮啲po出嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞