Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
啱啊 自己行都好過同你哋班柒頭去行喇 大佬五隻怪獸咁性格又差仲要同你哋道歉問你哋錯咩咩 道乜9啊 人哋有frd係韓國係bonus 冇佢個frd 有冇諗過阿妹感受啊
而家啲00後 救命 自我中心到
睇佢地個死人樣咁撚厚面皮一定唔驚啦
啱呀見到施虐者反被施虐好爽
成晚唔瞓都同你推爆
點解可以咁撚噁心你柒唔緊要 唔好ff自己有男朋友得唔得 真係頂唔撚順
澄清樣野先
因為真係覺得自己好柒
唔係當事人但係度9up
佢地6個瞓哂其實我自己都問唔到啲咩
佢地係有唔啱 我代佢地喺度講聲對唔住
我之後都會同佢地6個講對唔住
因為我搞到佢地7咗
連登主要風向都指我係五個其中一個
但係我真係唔係
信唔信都好
我唔係Nicole唔係Elaine唔係五個任何一個
我唔知做咩可以令6個好啲
純粹見到5個俾人起底有啲嬲
因為佢地五個平時都唔係咩衰人
呢個會係我最後一個cm
因為我發覺我講多錯多 唔想再害佢6個

佢地都唔會喺連登上水嫁喇
全部del哂
所以唔會有人喺連登知道後續
對唔住 多謝大家屌醒我同6個
5個女仔就可以自嘲
阿妹就唔可以係講笑?
我覺得只有你on99當真
阿妹呢句的確好串好撚討厭 不過欺凌5子唔鍾意咪同番佢講話呢句好銀耳好冇禮貌囉 喺背後搞埋咁多小動作
返古代未呀interview 見撚到佢哋個樣都彈鳩返出去
都唔知你正義撚上身幫人開post做乜鳩
係要搞撚大件事
知唔知個柒字點寫
唔識寫去照鏡啦
樓豬咪再講 愈講愈禍
錯就認打就企定啦 係咁扮曬認錯然後又射返隻獲落「樓主呀妹」到 原本都覺得係咪隔離po事主片面之詞 但到呢個po 你5條友都九唔撘八 根本就唔知道自己錯係邊

係咁話人地西又咩expect佢可以自己一個又話咩she made the choice 揾咗個frd 又賴話咩佢唔揾你地 你知唔知自己講緊乜柒呀?將心比己啦 成個trip咁樣比你地杯 是問比人杯嗰個邊再敢同你地繼續一齊玩呀
唔係人人好似你地咁厚面皮㗎
你地咁唔鐘意點解唔三口六面拆掂佢 要等到旅行去到異地先咁玩鳩人?你地唔見得好好咋喎?

毫無分寸 有咩事你地付責得起?唔鐘意人唔係咁樣做小動作 唔係咁樣置人地於死地去到咁盡 唔係下下都係咁 再者樓主呀妹做咗啲咩令你地要咁決絕?真係願聞其詳

你地做咗嘅嘢已經收唔返 你地五個做嘅嘢有冇諗過對人幾大傷害?有冇諗過會留下幾大陰影?讀間咁嘅學校但智障 人都唔識做 毫無分寸 好低莊 好幼稚
好心照下塊鐘望下自己幾醜陋 再好好反省下自己先
[member] 各位 我向大家宣布 呢到冇三百兩㗎[/member]
欺凌正仆街
柒撚到on99
原來呢個世界真係有咁多冇腦嘅人
五隻怪獸
其實樓豬係咪都係五隻恐龍嘅仇家
扮幫手其實想整撚死佢哋
知唔知GradTrip對一個中學生黎講係幾重要。
好多人一生之中畢業旅行係得一兩次。
有邊個唔係希望同最好嘅朋友,係各散東西之前盡情咁樣玩幾日。
「啊妹」同得你地去GradTrip就證明佢係當你朋友先會同你地去。你地咁嘅行為同你地中學報警趕人走班老師有咩分別,差個幾日點解唔可以做吓樣,grad trip之後你地大可以唔使再同佢有咩聯絡。
咩有喺韓國嗰邊嘅朋友同佢行跟本係你地唔想為揼低佢一事附上責任嘅藉口,點解人地無啦啦要搵第二個friend你哋自己心知肚明。啊妹係lesser of two evils.
笑撚死
你乜水呀,代佢哋道歉

右二八婆個ig
條女細細個已經好仆街
利申:小學同學
呢樣真,好撚憎見到呢啲仆街,持住自己一時人多都恰人
睇到啲笑笑口合照,仲要唔係好耐之前
好難想像嗰五個根本笑裡藏刀
反而阿妹只係直腸直肚
第一我就唔撚信架啦 第二其實你都有份搞到個阿妹比人起底 唔好借啲易幫個五件搏同情
more
more
唔撚知咩事就成班八婆恰鳩一個人
屌曬佢哋老母 vivian老母屌多兩錢重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞