Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
正所謂相由心生 樣已經唔係好 個心都咁撚黑心
依家啲00後真係
個撚個都冇腦
開po又要扮呢個扮嗰個 但係又要俾人捉到嗰下柒到呢
仲要死雞撐飯蓋
真係抵撚死
佢開第一個post已經po左阿妹個樣出嚟啦 仲爆人ig ac名 你就真係唔追po啦
之前個po仲話咩‘阻止兒登仔炒車’
點知係個毛都未出齊嘅00後
寫咁長一個point都無
語氣好似啲八婆gossip咁
如果樓主真係男仔就自求多福啦
躝返去baby condom 啦傻鳩00後
冇人想理你呢班廢物
根本就係黑心賤格,仲話阿妹唔搵返你地,ig果度都講到咁,將心比己你會唔會走去另一間乞求果5個人憐憫你呀
唔知佢地學校畢業典禮搞咗未,如果唔係我想打去投訴,睇下佢地咁樣去欺凌人有無得攞證書
推到佢地去ocamp
笑撚咗連仔淨係幫你DEL咗張圖
連佢都睇唔過眼
屌,即係比人欺凌之後仲要虛心咁問欺凌者點解欺凌我呀?
係咪我做得唔夠好所以先欺凌我?
錢係人地亞妹既,班欺凌者拎左亞妹錢做公數。
掉低左亞妹係房自己去左玩,仲要叫亞妹自己主動去隔離房拎返?
人地亞妹已經被你掉低完,旅費既一部分比欺凌者拎左。仲要面都唔要去求你地比返錢佢?

我究竟睇左d咩?你覺得合唔合邏輯先?

而家你係拎左人錢做公數,掉低左人主動比返亞妹係唔合情合理先?仲要返到黎香港要人主動追,更要還比人係韓環。
點講都唔通啦。
若要人不知 除非己莫為嘛。
lm
5 件豬西
豬閪先應該俾人bully
垃圾廢柴樓主
恰鳩完人想扮無野?
用埋曬啲大陸柒字
人地個樣好定唔好都唔應該比你地杯葛
其碼人地個心好 當正大家朋友先
你老味又當人臭四 樣又衰 格又賤
唔明,經理四人眾等事件降溫??
佢地玩返事主同連登仔電話轉頭
仲串柒柒話報警先至火上加油
叫人唔好搞6個女仔
一開頭又出呀妹相又屌呀妹閪
又頭到尾只係見到你幫住嗰5條臭閪(可能樓豬係其中一個)去合理化佢地嘅行為
講野又九唔撚搭八,一時一樣
係度扮撚曬局外人扮撚曬公正叫人咪理,等佢地自己解決

between快啲起曬果5條臭閪底 推撚到全世界都知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞