Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
屌你老母死基佬
樓主可以講下vivian老母係呢件事入面扮演咩角色嗎?
LF2都上熱門
好柒 但樓主又要覆住推
條友擺明係5個豬西入面嘅女性FRIEND
見細妹扮有家姐佢地又扮有男朋友啦
一直講野都前言不對後語
仲話自己讀St. Paul's
佢地五個衰到癲賤到癲都好
係處理錯嘅
但都係果句去個Grad Trip邊有人想有咁多野
真係排人好開心咩
冇人知阿妹有幾西
冇人知另外五個係咪真係冇俾機會佢
冇人知阿妹係咪純粹俾人Bully
冇人知另外五個係咪真係唔識處事所以留低人
冇人知阿妹啲Cap圖有冇加工過
冇人知另外五個係咪睇連登淆哂底唔出聲
其實局外人包括我都真係唔知真相
純粹我知阿妹真係平時好西好多是非
所以有既定立場
不過點都好
真心想大家唔好搞6個女仔
佢地搞單咁嘅野應該都真係淆哂底啦
咪俾佢地自己解決囉
我睇到啲巴打屌柒個五條豬閪睇到心都涼(男朋友)冧住上離鳩up幾句就會收手,傻的嗎?係呀聽日出街大把人認得你地五個八婆呀,最憎人多蝦人少,個時可能分分鐘有生命危險,鐘意恰鳩人呀嗎,現在成個連登恰鳩你地五條豬閪,爽嗎?
推到樓主認錯 有無仁兄擺一擺返個五件柒頭圖上黎 鐘意自爆呀拿
連登不嬲唔會ban㗎啦
係ban都係得幾日
同ban嗰時最多咪剷咗個回覆
即係冇咗#1
但個post都會照喺度
格閪一件事
總唔可以呢頭話呢度等 轉頭成班走晒留低佢一個咁痴線
其實啊妹相比起五人幫尼講算靚
其實所有嘢都係你哋自己攞嚟
平心而論 旅伴閪真係慘過食屎
但絕對有其他更好解決方法 而唔係掉低人
如果你地當初可以成熟咁處理
仲可以大大聲上嚟開post呻
而唔會淪為到被人狂屌 起底 過街老鼠咁
大個女喇 要對自己做過既嘢負責
希望你上左一堂
鬥吹呀家陣 即係佢衰先架 我跟住衰唔係我錯咁話啦喎
肯認啦咩
我淨係知你cap唱衰阿妹啲圖一定冇加功過
雖然最尾變咗踢爆五條友衰野嘅圖
樓主係咪有精神分裂,講d野全部前言不對後語
記住,下次5個毒女自己圍內玩算啦
睇相睇得出5個女仔衣著妝容都未搞得掂
加個有d港女feel既呀妹落去係一定玩唔埋
睇打扮都知大家唔同路線
再講,睇埋依兩個post可以睇得出至少其中一個同弱智冇分別
1.唔識說服人
2.諗到咩就講咩,自以為講d咩都對自己有利
3.想扮男人但打出黎d野都係女人style
總括黎講,5個可以咁撚齊心圍埋一堆,應該5個都係思維上古撚怪怪

同埋,其餘四個真係比你累撚死
其實算好...
出到嚟做嘢職場如果都玩小圈子杯人
你睇吓隔離post
派晒街招添呀
你搞9人先㗎喎 你先係po人上嚟㗎喎 好撚on9啊屌
我想講 其實你咁既樣真係溝唔到韓仔
巴基斯坦都未必得
屌你老母啦
咁你上個post 又開人相 又講到阿妹畀人杯係抵死
仲扮曬男朋友 講到單野好熟咁 你明明咩都唔知
咁關你柒事啊 收皮啦你
佢地五個衰到癲賤到癲都好
係處理錯嘅
但都係果句去個Grad Trip邊有人想有咁多野
真係排人好開心咩
冇人知阿妹有幾西
冇人知另外五個係咪真係冇俾機會佢
冇人知阿妹係咪純粹俾人Bully
冇人知另外五個係咪真係唔識處事所以留低人
冇人知阿妹啲Cap圖有冇加工過
冇人知另外五個係咪睇連登淆哂底唔出聲
其實局外人包括我都真係唔知真相
純粹我知阿妹真係平時好西好多是非
所以有既定立場
不過點都好
真心想大家唔好搞6個女仔
佢地搞單咁嘅野應該都真係淆哂底啦
咪俾佢地自己解決囉

咁你又開po? 樓主真係好趣緻
hi Elaine
你地啲報應都未有啊妹受嘅痛苦十份一
咁快想甩難?
香港就係多得你呢啲欺凌者
另一個po職場欺凌又係
欺凌人真係好好玩? 換轉係你俾人欺凌會點?
真係嬲撚到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞