Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
你地成班仆街唔單止樣柒 心更柒
咁冇預佢西到唔理fd病係咁走
一路行一路屌
屌足頭幾日家嘛
去GradTrip求開心
咁Expect佢自己諗點解
Expect佢主動少少都有問題?
至於做法上另外五個實有錯嫁喇
比人起底呢個報應非常好,你地五個八婆要人過得痛苦,今日輪翻到佢地咪幾好,唔撚係冧住杯完人,鳩up兩句咩唔識拒絕同唔識相處就算呀,俾人屌就一定架啦,衰唔緊要,錯就認,打就企定,唔洗上離鳩up,一開始上離道歉咪得囉
阿妹無人叫醒喎人地打成十幾廿個電話都無人聽又點計先
唔跟隊 點跟呀
佢衰先 所以我唔算錯
原來一個人係咪西格真係有樣睇 人品咁差唔怪之得你地咁撚樣衰 相由心生
未至於
你試下無啦啦畀人係外國扔低幾日 我信你會仲嬲過本身個樓主啦
唔好同我講咩 韓國咋嘛 每個地方治安幾好都唔代表100%安全啦 香港間唔中都有新聞講強姦啦 一個女仔 又唔係當地人 就更加容易出事 佢今次冇事係好彩咋 有咩事你地5個+個老母真係死幾多次都唔夠
仲有 佢冇po你地張相出嚟 第一個po嘅其他人嚟 你去返原po 睇 好似係#478
你省啲啦豬西 你五隻豬點對人自己心知肚明啦
幾個人一齊去旅行鬧交呢啲事 就經常都會發生
但做到好似你地咁仆街嘅真係第一次見
真係相由心生 18歲就心地咁黑 抵你地五個生到似恐龍咁樣
其實佢之後有唔覆機?
然後另外五個覺得佢可以而且想自己一個?
還咗 放心 足數
Fd
真係抵撚死
你地咁鍾意人多蝦人少
宜家咪俾你地試下囉

至唔至於就見人見智嘅
我都覺得就算呀妹閪都未至於要咁樣dump 低人一個係外地啦
你表達能力差撚到
學好啲中文先啦 屌你老母
真相得佢地6個知你又會咁口響架喎
屌話你弱智真係無講錯 講緊條女幾仆街幾衰都好你都唔可以掟低人地自己一個係外地啊 咩叫至於另外五個 講到輕飄飄咁 知唔知自己有幾大罪 仲好意思繼續扮落去
連vivian老母都覺得咁樣dum低人地個女係無問題?
咁樓豬你係elaine,vivian,nicole,barenice定係helen個’BF’呀?
而家啲中學生真係笑撚死人 都畢業啦長大啦玩埋啲咁嘅野搞呢搞路
你開頭話係男朋友喎???
思覺失調啊 豬扒?
我都覺得樓豬呀妹未至必要俾你地dump 低係外國喎
樓主咩事,趁未畀人ban有冇人講下
最唔撚應該有朋友係你地幾個八婆呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞