Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
睇到好嬲想個妹或知情人提供多d 資料,例如邊間學校、全名等

要準備文宣等佢地知錯

tg:
https://t.me/toogoodtobetru8
唔好懶設身處地為人著想mode去掩蓋呢欺凌行為,唔面對錯誤,相信呢五個女仔以後都唔會做到fd,因為大家聚埋一齊就只有集體蝦人嘅回憶。呢世人唔會開心㗎啦。
個5條女衰在本身唔鐘意人又要水鳩人去grad trip
本身睇最開頭個po都仲覺得呀妹“家姐” po d對話圖冇頭冇尾應該有野隱瞞
但睇埋你呢個post 真係好明顯係你地八婆
你真係豬隊友黎 明明係本人仲要扮有男友
總結下你嘅邏輯:係呀我地係殺咗人呀但果個人都係一個賤人,抵死㗎佢!所以我地都係替天行道所以罪不致死⋯⋯

其實做錯事打就企定啦,而家擺明無反省,仲係典型受害者心態,錯一定係對方嘅錯,我做錯都是因為你有錯⋯⋯呢d心態盞害死自己。
永遠欺凌者會合理化佢地既欺凌行為(e. g.人地性格有問題). 性格有問題個假設本身就應該要證明,但佢地已經直接skip左,同中共捉你坐洗頭艇一樣,佢話你係就係,話你閪就閪。

而且就算即使係真,人地性格閪同欺凌者欺凌人中間係冇必然既關係。個邏輯等同「因為人地蠢/弱智,所以唔呃佢錢呃邊個?」呢類騙子式歪理,係冇分別
樓主,你拆唔掂喎,搵朋友接力喇,你有四個朋友可以揀。
欺凌者唔見棺材唔流眼淚。d老屎忽閪上司就係職場欺凌者。點解佢地可以咁打横黎?因為冇出過大事,每次都過到骨,更堅定佢地心中「只有我恰人,我啱曬」既信念
我諗五個入面應該都係其中一兩個帶頭bully
其他都係被逼take side架姐

我估Elaine係帶頭個位
屌講咁耐就係因為佢閪所以就可以掉低人地一個女仔係韓國又唔俾返啲錢人? 仲要唔覺得掉低人有錯 係到話佢唔主動搵返你地 俾人咁撚樣對待仲要主動搵返你地
人地問左咩事 你D閪人就叫人估下
估撚到就一早傾好計啦 戇鳩鳩咁 仲話人地唔撚問
醒未呀傻閪
仲有 你D閪人咁撚小氣 講兩句咩溝唔到韓仔就杯鳩人
屌人地都係講事實姐 自己小鳩氣又唔撚照下塊鏡
屌你老味仲係到撐
有證有據咪拎出黎大家睇下囉
而家我話我老豆係李嘉誠都得架啦
戇鳩
有阿妹圖未?
呢d閪人真係要po出黎警惕下
免得過識到佢有咩事又俾人放上連登
有冇懶人包
完全唔知做乜9
係主謀同幫兇嘅分別

其實有錯咪認
又要扮道歉
字裏行間攻擊返人
明明件事可以唔洗搞到呢個地步
你地幾個女仔唔可以有咩都拎出黎講咩? 有咩不滿咪夜晚番到酒店再話佢知囉
有必要做到咁賤
病乜鳩 你條女同另外嗰幾隻怪獸喺隔離房隊酒
女人既友誼
你地最錯係同個八婆去旅行
五個人開開心心玩咪幾好

拋低人係唔岩 甚至係危險
不過佢份人唔衰格你地又點會咁絕呢
生女嚟講老豆老母一定要係靚仔靚女
收撚皮啦樓主 表面扮哂對dum低人地有歉意
實際上? 人地話有危險你就講多句
佢有搵韓國朋友 所以佢唔係一個人
其實呀妹串嘅咪唔好同佢一齊去囉
係要去到韓國先杯人
道理上5個妹妹仔就唔岩啦
反醒下先
而家d學生妹咁撚樣衰既 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞