Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
清你張圖好似係舊版,之後有更正版
扮乜尻呀
鐘意自己一個? 吹大啲 佢鐘意比你地排好無?
呀五隻怪獸
你地比人起底唔係無辜架
叫呀妹反醒前你地都自己諗下啦
無人知無人知 咁你都唔知啦
咁你乜柒都唔知就躝開啦垃圾
一係你就認你係怪獸 一係你就潛啦柒頭
仲咁多嗲

唔想人搞尻6個女仔
呀妹比人搞你有無出聲呀?

姐係唔燒到你 你都以為自己岩架喎
抵死
Berenice好唔掂喎,樓妹第一
一定係食老母先
讀屎片
呢啲說話真係大陸仔先講得出
屌,唔好再將欺凌呢件事同受害人嘅品格行為混為一談,混淆視聽。根本咩人將你地嘅欺凌行為公諸於世唔係重點,而係你地嘅欺凌行為本身不能被接受。更甚嘅係你地公開針對人地品格以作反擊,話人平時好閪,但受害人平時嘅待人處事態度係另一回事,完全唔會合理化欺凌一事。

'friend' 到去旅行應該都唔算淺交。係fd嘅會想佢好,覺得對方有野做錯或唔好梗係直接同佢講架啦。唔講都算,但點解要基於呢個缺點要收埋自己睇法,最離譜係用呢個作為欺凌動機?

人地後尾搵到伴都唔關呢件事啦,傷害已經造成。唔通你被人強姦完但後來又到施暴者一齊就等於件事造成嘅傷害已消失?

如果你地對欺凌一事全無悔意,我希望同樣事情發生係你地到,而施暴者係最親密嘅人。
佢五條友要為欺凌呢件事負責。最直接做法就係如果有大學收佢地就將呢件事話俾間大學聽,等大學單方面取消入學注冊。呢啲無悔意嘅人渣一定要靠社會壓力改變佢地嘅行為,防止同類事件發生
我覺得仲可以email 比佢地間中學講下呢件事
堂堂名校 教出啲欺凌人既學生
就算阿妹幾西都好
欺凌就係欺凌
無野可以否定果5位豬西欺凌阿妹呢件事
唔知佢算唔算名校啦
但點都係間band1 中學
竟然教出啲咁既敗類
有無懶人包?
真心講男人老狗咁樣好肉酸
幾時有男友
乜而家啲中學雞咁撚on9 香港以後玩撚完
Vivian係最撚樣衰 唔好同佢爭
真係好怪獸
個呀媽竟然陪班𡃁妹玩欺凌 個女應該連最基本嘅家教都無
所以連個樣都咁嚴峻 佢去定韓國探路搵整容啱㗎啦
受害者都係慘幾個月 佢唔整嘅話真係慘一世
。。lm
推到上報
兩個男人屌屎忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞