Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
你都on9見你哋唔撚覆咁撚多次,唔自己一個行可以點?
搵咁多次你哋都唔理啫係擺明你哋唔想理佢,唔想再一齊個trip啦
仲想人覆你機講我喺邊度咁呀?
第一步呃左人地信任
第二步一齊旅行
第三步杯葛佢

識玩一定咁玩
作為一個人我做吾岀囉
越睇越嬲 依家d 00後係咪真係咁樣做人
個5隻恐龍好肯定係香港一早已經唔鍾意阿妹但扮晒野唔講懶係好姊妹咁 實質暗地裡成日講佢是非我明女仔圈子是非多 但係唔該一早唔妥人就唔好扮野扮fd 接受人對你好既同時都要接受人地既缺點 可以話係阿妹傻鳩以為你地真心朋友 一直痴住你地玩 係香港大把機會絕交 係要去到外地先扔低人一個?
將心比心被人扔低既係自己你地會點做野之前冇諗過既?學校點教你?入到大學既唔該好好學下點做人先出社會
咁佢都話係家姐
都痴撚線
你開完呢2個post
只會令其他5個人受罪
好彩阿妹平安返嚟
唔係你班仆街真係準備被自責折磨一世
不過你地都唔似有良心既人
呢單野如果可以用4隻字總結

就係 相由心生
我都有朋友係00後
但成熟好多
樓主都講咗啦,佢哋想阿妹狗咁爬過去乞返佢哋轉頭嘛
唔想屌你
你自膠啦
乜尻慢慢疏離 你班仆街擺明有機會bully人啦 我就唔信幾日旅行就會去到咁盡喇
完全唔明佢有friend陪就無問題 唔係佢自己make choice啊姐姐 係你班仆街逼人咁揀咋 你最好慶幸佢有friend 唔係一早自殺啦on9
between扮男友真心柒好多
勸另外四個一齊杯呀妹果個先恐怖
我唔信五個咁有默契一齊杯
認喇咩
樓主啲口吻一睇就知係名校臭西格
應該係Elaine
有口話人冇口話自己
一早話咗果五件恐龍點會有男朋友
你地班八婆係唔係人黎架仲係度死撐
無撚病呀?

無friend到咁又會同人去grad trip
預咗做friend會咁對人正常想佢好係諗辨法教好佢唔係玩杯葛喎

同埋我睇返原po個elaine話當佢係好朋友黎架喎
本身個post爆咗咪由佢沉囉
自己又開個新post出嚟畀人推
真係話你唔係弱智都冇人信
你呢啲真係豬隊友
佢地5個真係多得你唔少

(雖然我覺得你係其中一個
男朋友柒啲定家姐柒啲
男朋友
家姐
一定係有一兩個係到數阿妹其他就和應
係囉 佢真係好衰囉諗到d閪聲
以為會即bam
點知連尼住瞓咗
你個大話精無曬信用啦你 躝啦
屌你知唔知自己講緊乜撚野 就算佢屌乜撚都好都冇可能咁樣dum低人係外地呀 講緊外地呀 已經唔係講緊邊個錯係反映緊你地人性出現左問題 咁西面點唔妥佢都冇可能咁樣做啦下話 真係唔知點屌柒你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞