Grad Trip阿妹流出

502 回覆
69 Like 768 Dislike
more
又話咩訓哂教
但又可以del IG post
極有可能係Elaine喎
可能佢啲朋友睇完連登嘈醒曬班恐龍呢
磨牙
仲要柒到幾時....
6條女都係八婆格 老母見到炒大鑊唔識調停
疑似男朋友就on99搞屎棍 疑似阿哥/家姐就語無論次
甚至部分連登仔都係一味人身攻擊笑人個樣唔撚係正面討論
真係好撚冇腦
條友講啲野
好此地無銀
恐龍仇家扮幫拖其實想玩死佢哋
起底姐,你地都係咁杯人啦,打和囉
做咗啲咩咪承受返啲咩囉 怪邊個
Elaine you made the choice
宜家就淆底希望大家唔好搞鳩自己?又唔見gradtrip個陣有良心啲唔去搞鳩個細妹?咁快就想不了了之你都係發夢吧啦
連狗咪撚del呢個ac啊del就del呢個po或者第一個cm好啦
要留返比人睇下樓豬同五個bullies幾撚柒
屌你真係躝返入你老母個閪度啦
講又講唔出阿妹究竟點西
話就話有錯但係仲大條道理咁搏嚟搏去
本來阿妹都柒架啦 點知你仲撚on9
做乜鳩呀

Ig冇野睇咪睇fb囉
放多啲圖啦
我撐廣東歌
更撐欺凌
唔知王家燕Elaine wong媽媽知唔知自己個女帶頭欺凌同學呢
真係一山還有一山低
本身樓主妹由受害者慢慢變始作俑者
俾人屌緊扮家姐又語癌又智力有問題
可信性急跌 面對幾百個被質疑既回覆
呢個時候你個on9衝出嚟開post扮5件欺凌者既男朋友
數9樓主妹有幾閪 又po相po ig反擊
點知完全無point俾人屌到仆街
唔潛水之餘再開呢個po玩自嘲但又繼續數9樓主妹
雖然5個掉低1個響韓國真係點講都唔撚啱 閪撚到呀
但樓主妹個邊炒炒地車 扮家姐個下奶哂撻準備潛水
你唔撚衝出嚟既話 其實樓主妹好大機會收皮
唔撚知你係咪個5個臭閪既其中一個
如果係 都叫心甘命抵自我引爆俾人屌
1個出嚟講起碼唔撚做縮頭烏龜
但如果唔係 你呢個豬閪朋友真係累死佢地
當事人都未撚出聲 你衝出嚟幫唔到口之餘
令到更多人屌爆佢地 你話你 消失啦豬閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞