沈陣營第二百二十四期 - 關鍵時刻師父卻潛水去了

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
+1
好似勁多沽空

精彩重溫一下cfu 既 2018 同2382
月供都逃唔出師父嘅掌心,平均成本法喺師父面前係廢嘅
沽空多咪挾上,唔通等老散坐順風車

熊仔都多咗。

沈大師(沈振盈):
港股步入熊市期跌浪?熊市轉牛市條件及現象 (沈大師講投資 d100) asi 2.1
https://www.youtube.com/watch?v=KJBpXOXL4ng
咁我都係, 信用卡+八達通+現金就足夠,我都冇用apple pay,android pay呢啲嘢嘅
第二次公投唔係對留歐有利咩?點解會反對?
而家越搞越亂,唔明想點

不過如果有第二次就一定有第三次到N次,輸咗嘅又唔服要求再嚟過,沒完沒了
無哂break
要等6月7日師叔落畫先有運行
都話佢地咩方案都唔會要 迫may姐落台
就算may姐話而家留歐都會反對
留歐派多為工黨 佢地要執政之嘛 推佢落台執政先搞二次公投都唔遲
cfu放假都出片教路
呢單說明左公投會令到啲極複雜既問題過度簡化,民眾根本冇足夠知識同資訊理解成個問題既後果
呢段時間再諗吓貿易戰時序,Trump話贏國反口,即加25%2000億貨品關稅,並警告贏國咪報復,結果贏國將600億關稅由10%提高到25%,之後就商務部封鎖屎為及70間相關企業,如今再次加碼封鎖多14間贏國企業

直到目前為止贏國除咗打吓嘴炮,雜種做show又話巡視稀土礦、鳩噏吓乜柒長征精神,完全冇反制措施

呢2日喺台海自己海域內街坊軍做過軍演,莫非暗示迫到冇路行偷襲台灣?

美帝就南海派晒軍艦行beat

拖字訣等美國大選換人嗰套個個都知,問題係夠唔夠時間拖

記住 2019年05月22日 D100
我係認同Trump 嘅講法,佢啲數據造得咁靚,而且民主黨啲人好柒,連任機會係高

大陸諗住拖,得不償失
民粹主義過度上腦嘅後果,諗起陶傑當日吹奏到be ne ba la, 加上連登仔大事叫好,最終脫歐會令愛爾蘭脫英,威爾斯都可能有機會
大魚大肉
哎吔,樓寶越跌越少,睇嚟入貨又要再等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞