沈陣營第二百二十四期 - 關鍵時刻師父卻潛水去了

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
中,果然對付海康威視,呢檔冚家產做大數據,人面辨識、攝像頭,玩監控偷竊資料,早就應該郁佢

冋果習總死,應該可以上35000
自從講咗「所有後果佢付責」,美帝已經睇出傾唔埋欄問題所在,中共嘅集體領導制(政治局由9個改7個)已經失效,打咗呢條友落嚟局面唔同晒,美帝都想傾得埋欄,冇謂搏攬炒,就算小傷都無謂,我深信會陸續打巢贏國公司,製造大量壓力迫佢內部反檯,雜種想換人傾,Trump何嘗唔係?
追左咁耐 post, 發覺樓王先係連登既清泉

我都覺得個市開始行牛三最後一波,整大緊個泡沫,就算

貿易戰傾好曬又點呀,全球都撤資,近排咁多新興市場,

對中國既依賴愈來愈少,到時技術又無 錢又無,就睇下華

為下場,成部電話都唔知有幾成係自己做既,美國禁令一

出,就叫春咁。石油又搞唔掂, 歐洲又係得D窮鬼,等睇

習主席點搞。
其實係我條女
想師父祝壽佢?
師父: 你全家都好幸福喎, 身體又咁健康
師父幾時返黎 冇左你老人家指路點搞
俄佬真係當共匪水魚咁劏,加價之外兼賣次貨,明恰都冇得反抗

共匪唔夠膽同俄佬說不
E個係本質問題
Jamie oliver 係搵錢過gordon ramsay
最主要就係佢d食譜好賣
點解好賣?就係因為貼地易煮
永遠都係三寶搞掂(橄欖油 薄荷葉 檸檬汁
好聽就係貼地
難聽就係夠豬阿狗都識煮
我仲洗去餐廳食佢d野?!
login致富個app, 原來新推出月供股票,冇睇內容
每隻最低40 非全包
即係月費40定佣金?
睇咗,咁冇so

每隻每月俾$40都好貴吓喎
中銀$50/月 包供廿隻 (總供款兩萬蚊樓下嘅話)
唔係,收佣,頭10000免佣,睇上面我張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞