點解仲要堅持做救護員?

407 回覆
2113 Like 31 Dislike
救護車收錢有咩難,全世界都做緊,消防處d官求其搵個藉口話難就唔做,你信佢你都戇鳩鳩
好多師兄都做到番唔到局,十二個鐘都係車上過
點解?點解唔問問你自己當初入行係為乜?咪照返當初既初心去努力,加油
咁又誇撚咗啲
又上香港01
出Post招募未啊想轉
可能我黑仔。我真係試過
支持救護嘅同胞
收錢分級按急症室分流
又抄
二奶仔俾人食晒夾棍
分家啦
情況:小便唔到
除左XMB之外都喺車上面
一定係上世做錯事
講危險

1. 有次回局途中係呈翔道遇到個電單車中線自炒,唉仆街啦!係正面前冇得唔做架嘛,咁三兄弟唯有落車幫佢做spinal management ,三個人跪係條中線roll 人,兩邊啲車fi fi 聲過,諗返都覺得好驚

2. 夜更司機疲勞駕駛問題處方完全冇諗過 真係cls,成晚冇抖過仲要為啲垃圾衝紅燈 、揸快車真係唔知咩玩法。
因為你冇能力做其他工囉點解。
屌你老母呀柒頭。你老母就係狗。所以咪生你呢個柒頭出黎law
唔熟就唔好出嚟柒啦 救護車做成日野先有20分鐘tea time 係醫院canteen休息,你見到多人即係多人做完野係醫院canteen tea time。如果冇車去佢地根本唔會出現係醫院
咁你影低佢囉 我都想學下點樣坐到咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞