[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
但德國250eur
因為A10 先開始support raise to wake
6s係A9就有
A9 先啱 ipod 6 a8
得罪講句,唔好痴佢咁多,啲價值觀
間嘢摺柒咗/着草係唔係等於廢咗?
App Store 放寬 3G/4G下載容量限制至 200 MB

隨著 4G 上網的速度提升,App Store 加設的 Apps 容量限制從初期的100 MB提升至150 MB,近日蘋果進一步將限制在放寬至200 MB

相信對於下載基本的應用程式也是足夠,但對於下載容量越來越大的遊戲,增加至200 MB看來也不足

估計到 iPhone 支援 5G 之後,這個限制可以再放寬甚至解除
https://www.newmobilelife.com/2019/05/31/appstore-4g-download-limit/
藍色 32GB
買黎玩都唔會買大容量啦 咁貴
唔知 A10 可以玩多幾多年 iOS
A9 2gb ram 應該 iOS 13都仲支持掛?
我依家都唔多同佢地講嘢
不過有時撞到佢地又見佢地拎住部新手機
大家搵啲tech嘢講下就會講起呢啲嘢
想問我部ip7無啦啦收唔到4g係咪部機老化了換埋sim card都仲收唔到利申用緊csl但部機都係用左2年幾
照計起碼2-3 年
佢咁樣出部iPod 打咗強心針
入手紅色32
用咗部touch幾分鐘
用落手感仲差過啲大機
部機太細
個手掌為咗捉實佢搞到握得好唔自然
佢iPod用iPhone 6個殼出7都好呀
算啦
依家嘅Apple已經變咗hea底食錢怪
要佢用6仔個殻出實同你加價加到$3000
睇都還好
但手感真係唔得
好想知啲4寸撚點渣
我都係有嗰句講嗰句
況且我都食開負皮唔爭在嗰少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞