[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

Invite art
4年
部ipad pro 10.5用咗就兩年
近半個月有個問題:放背囊帶出街就會死機 要power+ home button 先reboot到部機
攞去天才吧都係幫我洗機 或者叫我洗機 根本乜都做唔到
乜洗機方法都試過 洗完唔裝app 都試過
問題仍存在
試過攞部機反轉兩下 都會死機
但平時用就無問題
有無巴打試過?
好後悔無買apple care
依加一係無視 一係俾三千中換翻新機 一係買過部
無諗過兩年都未到就壞
好似cellular 版係容易啲壞
最慘ipad 個data plan 剛剛先續咗兩年
去唔同嘅Apple Store 可能有唔同結果
新巴終於fullscreen
唔會都睇到紀錄我之前約咗藍精靈做過咩?
D字細撚到呢
為左而做...又唔諗清楚點做得好
想知xs max點
點會睇唔到,Reset完情況冇改善就會換機
上次我部iphone 8漏電,跟天才指引reset完冇改善
再去多次就換左機
咁就8年
屌佢 6-8仔仲係得SE resolution
點解我無用過呢個emoji但會喺常用度🧞‍♂️ 幫disney賣廣告?

x字個制
不過佢set左做full screen搞到條底bar唔見左
IT狗
因為硬件技術真係去到樽頸
我部機過咗保養,換翻新機要$3千中
依加唔知換翻新機好定trade in 上ipad pro 11好
誠哥64好似3899咋喎
部non touch bar 13’ 不如收埋佢啦 買呢部不如買Air
64唔夠 用緊256
加上個plan 剛剛續咗,所以要買cellular
我見市面上得返wifi 版
我部exactly就係咁壞
巴打係咪都係10.5 256 LTE ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞