[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
部mbp啲奇怪嘢多到好有當年用windows嘅感覺
變相認個鍵盤點改都係柒
出左19 macbook pro唔知18 macbook pro 13賣幾錢呢
仲要19年一出就已經有嗰4年keyboard保
即係其實都係搞唔掂
來白iphone客戶端
舊個部mbp 6核 i9 都熱到咁
新個部八核出黎放係雪櫃用?
希望ban鳩咗華為之後唔會再見到班tech youtuber 吹奏支那機
呢個真
其實依家啲tech review都一式一樣 由手機顏色,睇下有無notch,幾多ram,用左x weeks都係好順去到鏡頭x幾多像素+日夜照黎比較所謂既best smartphone of 2019

根本硬件都去到樽頸位 無咩突破性既嘢可以improve。反而我覺得應該講多啲用家想要啲咩軟件上既features

班youtuber吹奏華為都係因為有leica相機 無既話佢地仲搵到咁多位捧華為上神枱咩
所以而家係睇下apple 係咪真係可以推到佢個services
依家啲片條條都一樣
隔幾日就吹奏一部新機
然後拎兩部機比較邊部好
比較完一大輪又有下一部機
條片又夾住一堆sponsor廣告
悶到嘔
Mkbhd dbrand skin 好煩
而家啲廠已經係玩design多過搞function
就好似之前啲feature phone咁

睇吓邊個人又諗到加啲咩新function落電話到
唔係就啲手提電話出貨量增長慢慢拖慢
有無人部iPhone 有陣時無預警無晒聲得返講電話既擴音有聲

今朝咁岩部機trigger左呢個fault 鬧鐘唔識響 返工遲到

唔洗屌 已book天才吧
X系列 要就返siri同apple pay 係會慢過其他機
就咁off double click apple pay都得
有冇人用過ambi climate
上網見香港人出 但好壞參半
我想問個keyboard維修計劃保幾耐
我買左18MBP
攪掂左 thanks!!
Apple has confirmed with press that its next media event — the opening keynote of WWDC — will take place on June 3rd at 10 a.m. PT/1 p.m. ET. The keynote will be held in San Jose, California, at the McEnery Convention Center where Apple’s Worldwide Developer Conference is held. We don’t expect this keynote to be hardware-packed like WWDC 2017, but we do anticipate a major hardware teaser.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞