[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
鏡頭好似係4S級數
今日appstore又龜速

Netvigator 1000M + asus router
早兩年嘅Apple cut cost得嚟都仲係俾緊嗰個價內最好嘅嘢你
依家cut cost cut到連應有嘅嘢一半都冇
嚟緊貿易戰啲Apple嘢肯定貴到九彩
咁係咪即係基本上即使你願意加錢換 都唔會話你自己要求換新 就會換畀你 ?
打電話話要快速更換
打電話? 應該點做?
我book咗聽日放工天才會唔會有問題
轉到越南 非洲 印尼果堆咪得
唔睇好轉完可以舒緩到幾多加價壓力
仲有唔止apple加, 好多廠都係中國製,加價都包埋佢地
請問如果我想買部自訂upgrade嘅macbook
apple store係咪唔會有貨?
係咪一定要上網訂?
有少部分config可能會有現貨
去store啲電腦會show出嚟
或者用app自訂可能會show即日有得拎
想買部 2手 iphone 7
上carousxxx, 好似好多番新機

巴打建議去邊到買無獲氣
我本身部macbook用左好耐想換
咁啱宜家出左total war所以想買15' 配radeon pro 560x
請問係咪都夠做? 夠做我唔駛加錢自訂可以walkin買
(唔駛同我講打機唔好用mac)
但打機用mac真係搵嚟煩
用win平一半但效果可能仲好
部imac apple care 就黎完 有咩要要換下會好啲?
因為我平時打機8成都係打ps4
我用電腦都係打下fm 宜家可能打埋total war
既然要換機諗住一部搞掂姐
好想apple出ipod classic typec版
個Click Wheel好正
iPhone X用撚到收皮先換
Total war requirement 高唔高?
560最多咪都係1080p開中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞