[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
多得intel 14nm++唔少牙膏都冇擠
都未計佢D vulnerability 又再一次玩謝全世界
又要OT幫D server落patch
成日有都市傳聞話U program啲機係次貨
又唔係話平得好多
不如貴少少搵學生friend幫手上官網用學生價買有保障好多
唔掂咩
之前有部機電源機虧虧地拎去整,結果連本身有少少花嘅框都幫我換過 唔使錢
香港note7果單野真係世界級
外來熱力
睇自己需要先
唔好因爲價錢而買一部唔符合自己需要嘅嘢

不過13寸一加ram加ssd個價會令你想買15寸
15”+打爆佢
Apple最興用定價逼人一係攻頂一係攻底
乜唔係拖長使用週期咩
其實用keyboard膠套有冇減慢佢死嘅速度
分分鐘會壓爆moon
我係u program買2018
u program apple野應該係最穩陣
但D windows機就
MacBook Pro呢啲真係productive嘅機我會打爆同拖長嚟用
consumer嘅機我就求其買最平嗰部款同埋一用厭就趁仲有價有市放咗佢再換其他嘢玩
Thinkpad呢啲咩都有得換嘅model應該咩都俾人換哂做cheap嘢先sell俾你
所以先可以平過平時咁多
用落冇事就得啦
diu

想問下呢到有幾多個係programmer嘅user, 純粹想問下 得個知字
我................唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞