[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
我以前讀u 用ipad take notes 有個keyboard 方便好多
唔關software 事,iPhone x啲電本身差
iPad肯Support Mouse嘅話 我連部Mac都可以掉埋
打字係方便咗嘅
但iOS冇mouse support變咗你打打下字又要舉隻手去篤mon
個感覺好差
呢到顯示既on screen 時間唔係由100% 開始計
習慣既姐
上堂take notes 其實都無乜幾可有時間去郁cursor
呢個就係iPad唔會support mouse原因
巴打辛苦了,加油
cpu同keyboard
apple store話冇晒pro10.5了叫我買air
我讀u 嗰時都未有apple pencil
仆街 早幾日凶澤4000 而家變返5000
依家仲會唔會有iphone8 新機賣
唔介意翻新機嘅
apple store 64gb iPad pro 10.5 任買
https://www.apple.com/hk/shop/refurbished/ipad
我唔介意但想要256
係啊
我長開low power mode
都還好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞