[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
$300?

最好唔好J啦而家多咗咁多私隱係電話
唔係話一JB就會俾人拎 只係打開門俾人入

我而家有JB嘅都係d舊機冇乜資料係入面
呢個時候買部ipod touch玩JB就好有用
上代都係咁
可能係見個mon細唔洗推咁勁
反正舊電都細
千五不如比多少少出部ipad仲實際
我係iPod fans都話成部iPod都唔知出嚟做乜
本身已經冇賣點
仲要hea改
搞到個個都屌

我情願佢依家摺埋
都叫做華麗退場
想問下 點解我想聽歌 按果首歌時會彈左apple music果個頁面出來 好似咁

首歌我係從itunes store買左
但唔係按首首歌都會咁
應有嘅嘢佢都冇
我本身都唔expect呢個年代嘅Apple $199 USD會俾到咩大改變我
但都唔係少到咁掛
俾多粒Touch ID都gur啲丫
再唔係玩盡啲出512GB滿足下班lossless撚都叫做有個定位
粒電咁細實降
se 都收埋皮, 比得touch id 都要第2代, 唔使本咩
再者, itunes store / apple music 都冇lossless, 點會預你玩lossless
有512都唔會買啦
Apple Store 有得買未
我見佢網上仲未有提貨
walkin唔知有無
咩機
屌 啱啱飛咗部max落地 爆晒mon
book咗聽日天才
想問可唔可幾要求佢成部換畀我(加錢) 唔淨係換mon?
利申 有買care+
一款2019年產品但最新配置係來自2016年
全世界係得Apple先夠膽咁做
咪就係,仲要冇LTE版
而家仲賣緊嘅 MacBook Air 2017
CPU: 2015
Mon: 2010
其他 I/O: 2012
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞