[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好多SE 用家一係嫌太大一係嫌貴
咁如果遲下用舊機7 plus去換購新機係咪有平?
同埋咁買機係咪要去Apple store 咩studio a嗰啲冇得咁換
係,睇個email 都要瞇起對眼先睇到
上dcfever trade in 好過
其實大家點解決用中文介面有d位(特別係2重認證)會殘體既問題?
用英文?
有冇人係葵興附近執到個airpods電case
語言果度加多個繁體粵語再排佢喺第一
有啲位會出英文,但點都好過出大陸字
官方換粒電三百幾 換完電你唔洗換機
依招好野 之前冇留意到有依個選擇
都唔明佢有d位冇人翻咪用英文算數
香港人英文又唔係廢
一直用英文
巴打我有個淨case,放俾你?
4寸mon局限咗機身大細
即係pack唔到大電
想加鏡頭又冇位加
放個face ID落去又霸哂成個頂
根本完全唔係主流需要

所以我都好意外Apple仲會出ipt7幫4”續命
賣唔出4”機殻要清倉
部ipt7出到咁樣更加唔會清到貨
$?
買部iphone se 定ipod touch 7 玩下好
SE邊度搵到新錢
app atore無啦啦有個叫f circle既app上左第一,點睇都唔似會受歡迎到咁,google又冇咩網提
無研究清楚就買左store啲alert tone, 先發現無得用落第三方app wtsapp嗰d,有無可能有方法可以用得到
玩就iPod啦 A10點都好d
jailbreak
最update版ios有無得JB
其實JB建唔建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞