[月經] iOS集中討論區 (91) WWDC 2019 即將來臨

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
我真係用到7Plus無得update先再買算
加鏡頭咁加到咁,其他design或者功能如果都係無重大改變,我新買咗部Pixel 3a都夠我玩相機
有無巴打點解會灰左double click side button
7plus其實真係好正 仲未lag
不過太大部
電係ok嘅
垃圾Pixel 狗也不屌
點怪法
自從用咗5.8之後已經用唔到再大啲嘅mon
如果Apple出5.4我可能都會買
我為個相機姐
講真佢影相真係唔差
Android個OS我就用嚟做後備機
其實係手感
太大真係唔好揸
窄啲都好呀
我買3a都係為咗影相+Android update
如果佢唔係賣呢個價加送$100我唔會買
出新先買xs
啱啱出咗 MacBook Pro 2019
都係8代u?
個keyboard點先
不過2018都唔會換機啦
15"先有9代
keyboard 宣稱改良咗D,但 apple 即日將 2019 MBP 納入埋維修方案
一出就入
不過佢肯俾四年support算係咁
頭先喺MacRumors睇到都笑咗
你部2018都納入咗維修方案,而家全線蝴蝶機都可以免費拎去整
正 用到出事先
強制新beyond 班人用支為
我部MBP 2018未夠一年已經變舊model
咁又點 你部機又唔會突然變慢
更新完 個NETWORK成日上唔到...好撚大獲,...
Type-A 可以由得佢
但幾時肯俾番個 SD slot 我
屌你 Apple 你估拍嘢影嘢一影完就自動喺macbook 出現咩

magsafe + 舊keyboard + SD 呀,咁樣改
包你大賣呀,買咗18嗰啲都會再換呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞