(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
最慘班中產仲係覺得唔關自己事,我身邊已經好多。
焦咩土, 我一早睇死港喱賤種, 焦土唔係焦土結果都係一樣啫
我會出來!
https://youtu.be/jvUYsHMIJC4
許冠傑-洋紫荊 1983
最應該說服係佢哋
中間最有力量
咁不如你講下自己係咩種,你自己又做到d咩
條例過左,無論你有冇錢,咩學歷,都唔會再有用。
我覺得香港仲有救,但係大家要明白每個人都有責任,今時今日嘅情況係雨革失敗嘅結果。失敗只係一個環節,唔代表他朝我地唔會成功。被捕嘅義土終有一日會被平反,咁根本唔需要理會喺呢個政權之下嘅罪名。
唉 要眼白白望住曾經擁有既野慢慢失去真係好可怕
乜都做唔到果種無力感
其實我都係想求翻一餐半餐安樂茶飯
小弟自問自己唔係咩人中之龍
我唔求啲乜野 我相信大部份既人同我一樣 都只係想平平淡淡咁過日子 唔算好過分吖
點解上面班垃圾係都要搞鳩我地
如果我早十年或者遲十年出世
我都可能冇咁心up 可能真係生不逢時
個天要我見證住香港慢慢變差
究竟要點做先可以摞翻屬於我地既香港
摞翻所有屬於我地既野
仲有人覺得係一個人既問題先係最大問題
香港去到今時今日唔係一兩個仆街做成
自從去03年果次, 永遠唔會去啦
守護香港
到時班廢老令曬打把
香港01紅底架
其實樓主用對眼睇清楚啲先啦。其實好多建制派都係一樣唔想過逃犯條例架。最想過果個係林鄭咋。
當日我一早講雨傘係最後一搏
飯民,中產為保自己利益屈人係鬼再散水

現在衰到叫人投票比自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞