(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
現世代既人同以前比真係唔理性,97前驚共產黨班人走晒去移民,見到香港冇想像中咁差先回流。香港人不嬲都係聰明人,依家驚逃犯條例要走既人唔係唔愛香港,只係俾多自己一個選擇,可能將來香港局勢穩定會再回香港生活。
香港加油
有錢返大灣驅都係天堂 你有冇大劉 誠哥咁有錢先,有先好同我講野啦
五毛傾巢而出
90後 一直見證香港衰落至到依家隨時滅亡咁濟

我愛香港!!!!!!!省。。。
支持
香港真係要靠我地去守護
希望可以多D人關注呢件事
因為香港日日衰退
有人就不斷踩低香港+叫人移民
不過香港始終係我土生土長嘅地方
就算有幾不堪有幾咁壞
我都想撐落去

可能有D人屌我不學無術
叫我快撚D醒啦香港冇得救啦
叫其他人快D移民啦
但係我都係寧願留低呢度到最後一刻
班五毛明顯到咁
真係唔驚俾老細話係咩低級紅
引渡佢地去打鈀就咁 辦事不力
琴晚美國就係問咁大件事你班柒頭做過啲乜,做野係做比人地睇,比人地知我地實際嘅意見唔同政府唔同支那

通識科真係開咗好多人腦

政府搞呢壇嘢出嚟捉蟲入屎忽
日本人有個講法,一個日本人對一個中國人,中國人勝。一群日本人對一群中國人,日本人勝。
你自己覺得香港屬唔屬於我,關我撚事
你住德國,然後搬去澳洲、再去廣州
一見政府唔掂就移民搬走
抵你做一世縮頭烏龜
HK I love you 3000
我而家o係呢一度承認
我可能真係好傻好on9好天真
反完都會冇錢收
但係我都係會做到底
而家中國咁囂屎 跟本就全世界寵出黎
雨傘無做過?國教無做過? 要有人死先做過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞