(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
言論係為行動做勢亦都係令更多人關注
果時0371既目標就係撤23條同老董下台,咁目標達成,仲唔算勝利?
你究竟有冇參與過0371? 冇71遊行,田少會轉軚反23條?
你係到散播埋d 謬論,呃到00後,但呃唔到我地呢d 參與過0371既人
夠彊拖到7月1,到時一定上街
香港好多男人既另一半係大陸人,自己生既仔女有一半血統係兩登所講既支那血統,你話呢班人點會反中,反自己老婆同仔女?
咩事都可以跳去私怨港獨嘅你真係連登嘅代表
god bless HK
咁我祝你,你屋企人,你關心嘅人
唔會俾大陸捉啦
因為過咗真係無人救到
唔阻你投降,失敗主義,你快d移民,永遠都唔好再去
HK, I love you 3000
自己係度自問自答 係啦係啦,你最識政治,最撚看透世事冇0371,老董、梁錦松、楊永強會下台?葉劉會敗走? 23條會撤?
Hk is dying.
今次真係死啦
林奠仆街死啦
當日浩天為首講獨派支持取消香港關係法呢度大把人叫好

現在真係有機會取消香港關係法有班人就狂屈毛
想通過成功反對條例令美國唔制裁香港

港式永續社運

我愛香港
推🇭🇰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞