(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
要救香港,
我地需要借助比中國更大的力量。

留喺香港,所有力量都俾中共控制住,好難同佢鬥。

世上比中國大的力量,其實好多。

愛你老母!!!睇你班垃圾香港狗吠得幾耐!!!中國萬歲!!!
我真係好撚中意香港阿屌
一通過特首就可以write off所有反對的有錢人

第一個就清算梁福元
始終要有人留喺香港,但的確要外力,而飯民對外會將香港問題淡化,煲大唔到好多事

舉例,飯民尋日喺個hearing係可以準備多D相同資料,但得李卓仁印左一張A4紙咁大反送中遊行既相,明明已經有幾次遊行同留守立會。人地問林榮基經歷過乜又答唔到,只係話俾人鎖喺very small room,連議員都聽到笑。除左林生有幾個香港人流亡又唔講,又冇印相。人地問同維吾爾族比較人權狀況,又只係話去到4/10分嚴峻,過埋逃犯條例先得6分。李卓仁頹到只可以用自己30年前64俾人捉做例子。
香港太多蠢閪同埋自私精, 始終本身個種就係中國人,
就算聽日宣佈一國一制, 都係KEEP住有錢既走, 冇錢既繼續做奴隸架咋
或者真係需要天火焚城, 置之死地而後生...
呻完, 我既建議係嘗試感染新移民, 每日150, 教佢地講廣東話, 睇真香港人睇既媒體/價值觀, 會好過互相排斥? 互相排斥只會互相仇恨令佢地自成普通話社群, 將我地邊緣化
我愛香港
閣下的高見2013李豬明已經提出

感染新移民最後去到現在就係公屋比大陸人搶,基層憎飯民

香港最多係山埃國師
唔好被同化,堅持自己原則,班新移民亂嚟架
要努力話俾身邊既心呢條條例摧毀緊香港
推!
推!
雨傘幾多人企出黎都改變唔到任何野
大把人放棄左啦

其實個個都知逃犯條例有d問題
不過算啦 改變唔到
扮訓既人最難叫醒
唔會覺得自己特別醒

最後 移民容易過改變政府好多
點解仲要浪費時間 前途抗爭
你睇下。 九子。下場

試過電視牌,國民教育, 雨傘 同 魚蛋 ,仲抗爭
靠商界背後發功好過啦。我信建制會搞好多蝦碌野放軟手腳
贊成
鬥快儲800萬 移民遊戲
再者 我贊成焦土
假設逃犯真係用黎 莫需有 捉人

一定走資
少左北水。樓價一定會回落
何樂而不為

好地地係香港驚咩野比人捉
最多咪係連登上

好似新加坡 , 如果無連登上可以買到樓
我信十個有八個都願意唔上連登
push
咁理想 你感化內地十一億好過啦
愛能化解一切呀
努力選做政協 之後中國前途靠你喇
翻工不了
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞