(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
過咗真係冚港剷,外資撤資令香港人工都冇得返,外國撤回特區護照嘅免簽令香港人旅行都冇得去。兩樣香港人最鍾意做嘅嘢都受影響,到時候想揞住耳仔做港豬都唔得
平時沒咁落力,應該係
我地以前成日講既咩獅子山精神, 咩打不死精神
而家去撚晒接受呢D惡法通過上面
哦, 過呀? 過囉~你唔XXX(犯法)咪得囉
同身邊既朋友講, 第1句就"算啦, 政治既野我唔知呀, 唔想講政治呀"
屌, 睇見都心淡
共產黨真係好弱智

根本依家中國都好唔掂

依個時候仲搞冧香港 ... 根本係攬炒

唔搞香港 都仲可以重拖故技當香港係安全套

搞冧埋 成個中國仲點翻身 ?

根本香港話反話反 反嚟反去都搞唔出咩花樣

你想捉返 d 走資補血 唔需要咁大動作

運外資返大陸亦唔需要搞咁大動作

維尼仲覺得自己捱多陣會贏 ?

根本就係勃起得太着跡已經事敗

想再玩唯有潛下水 低端再等時機

反正好多技術已偷 債務陷阱已 set 好

林鄭更加弱智 呢個時候唔好好游說香港嘅價值

仲搞低級維穩 根本一直做緊嘅間接維穩已經好足夠

睇嚟中國同香港 d 高官已經打算放棄

直接搶哂 d 錢走

如果外國繼續接收佢地 咁大家真係準備俾人搶劫再受死
你就係狗
比人撚
共慘黨
然後就會有好多蠢人發現

一直以嚟以為自己係既得利益者嘅一分子

但係原來 d 權力核心根本唔包括你

原來你都係佢地嘅搶劫嘅目標之一
啱 呢兩個月係關鍵
香港人唔好係呢個時候先放棄
準備又要講 今日係香港最黑暗嘅一日 又或者係 香港已死
守住我哋嘅家業
只有團結
先有希望
我都好港香港 呢幾都好失落
見到政府完全唔講理 無所不用其技 都要硬推
我都好愛香港 呢幾都好失落
見到政府完全唔講理 無所不用其技 都要硬推
香港現在根本毫無國際地位
依家完全就係監粗黎
千古罪人
we need the changed 香港人企出嚟 一個人可能改變唔到啲乜嘢 但係全部反對逃犯條例既人肯企出嚟嘅 點都改變都少少掛 即使只係嗰少少 都已經足以改變 一齊話畀共產黨知道 一齊話畀大陸知 香港唔好蝦 香港人更加唔好恰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞