(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
我愛香港
好愛香港 但乜都做唔到 身邊完全冇人理 好大無力感好痛
得連登d狗主奶共派先會叫人移民,之後又會叫人唔好去,反正都會通過,又屌泛民賣港
成撚日話要溝通要合作

d100,花生台,支持過單程證的問責下台
你做到呢步焦土派自然無理由再郁民主派

飯民請為大局係菜街公審張超雄
可能班人要殺到埋身見血先識驚
港豬
痴撚線
住係香港要好好守護呢個城市有乜問題
咁都有人屌

你住係屋企有人入屋倒亂,你仲係度拍哂手掌話一齊倒亂攬炒啦,又諗我都可能會搬走,乜鳩諗法黎

呢D諗法同一班小學雞返學果日唔駛上堂
大家一齊倒亂唔駛守校規完全冇分別
極度幼稚、低級思想

一個成年人,保護家園係應有責任
如果你連呢點基本理念都冇,完全唔配上係一個稱職既成年人
我就放長雙眼等逃犯條例立法後再到23條
大家目標或許有別,但方向一致,喺呢D時候要放下私人恩怨,團結一心,做真正嘅愛國者。吃屎啦支那
屌你啦,日日叫人用血證明,咁你又用咩證明?你屋企塊鍵盤?
最仆街既係

佢地全部既屋企人都係有外國居留權
Sorry 我真係唔怕
唔係個個都咁自私
每個人做小小
俾多啲人知
講多啲
已經有啲支持作用
你都幾撚on9
愛就要用血證明 個腦裝咩?
第1 係講緊propability
第2 座都係去大陸座,你咁講恐怕你未知條例真正恐怖嘅地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞