(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
我6月尾返
一定會去
有乜撚野偉唔偉大啊?
講黎講去都係其他人點點點 所以我先唔要出黎
其實你先係你口中既佢地啊 自撚私
留名支持
無咖啦
長遠d比心機讀書 考AO 然後40年後做特首 再取消返個 條例
靠你了
仲有班人話派傳單
pizza hut 傳單 全彩用貴料生意都唔好
派傳單叫人硬擋共產黨都on9,飯民射香港人公屋落海已經永遠動員唔到基層市民

得班怕死中產, 討論區戰神我係共產黨只會驚班人發脾4賴屎
我露宿者訓街,好慘呀。咁你係咪覺得自己好醒,好勁,俾番小小優越感你
係,佢地淨係識得話人5毛
唔接受人地同佢意見唔同
唔面對現實情況
I am ready
個個都計劃緊走啦
係得返d 低學歷既人係度驚姐
低學歷先唔驚
最驚係班 商家佬
Push
呢個post講咩5毛,話來來去去果幾個,我知其中一個實係講緊我。但我可以講當年64前後香港好多人都係支持班學生,包括我同身邊既親朋戚友。你哋仲年輕,可能過多十年八年你哋就會發覺身邊既人越來越講實際,為自己。當年64支持學生既人今日變晒藍絲,到時你哋就明白理想同現實差別其實好大。
一隻手掌拍唔響,根本係一班人
孫大炮當日係玩刺客信條
汝等pk係教人非法集結,比黑社會混入攪事

結果成班比人判暴動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞