(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
可以點做 (有用既)
支持
希望今年71番嚟
可以點做
到時連登高登一定執
好大可能未捉
搞手已經走咗佬
香港加油
就好似你件廢物係到吠我咁? 一直回避我問題,你阿媽係女人邊撚個唔知
今次真係企出黎
Push
大家都知條例過咗有幾差
究竟而家仲有啲咩方法可以阻止條例通過
今次民主派議員都算博命有做嘢
政府而家話七月之前要通過
我覺得應該即刻搞返次大型遊行造勢
今次相信會有幾十萬人去
之後討論點樣搞下一輪升級運動
上次冇普選都瞓街咁耐
今次單野過咗即刻玩完
冇理由就咁遊一次行就放棄
今次訓立法會或者政府大樓都唔可以俾佢過
唔係一個人
係幾代香港人
共業嚟
明白既 我話緊毛澤東搞埋啲咩百花齊放 百家爭鳴既口號比啲文人表達意見 但一方面接受唔到 之後再搞埋啲政治活動 我個人覺得佢好討厭姐
其實今次真係一個機會來,中國傳岀左好多負面消息,未必得閒搞我地,我地真要企硬!
不如你講下如果你係有錢既 做咩咁無聊係到同我吵?
第一,改變呢種永遠要人諗計被動嘅方式。自己屋企俾人搞一味追問人俾建議好撚唔似樣,好冇公民意識。

第二,任何社會運動行動一定有言論支持,做得幾多就幾多,可以係你同朋友傾,引起多啲人關注,係網上係最快最有用forum好咩都好。

第三,留意發展,有動員嘅時候盡公民責任,盡香港人責任,表達意見。

始終唔個個人有咁大影響力,盡力做。
佢呢招毛澤東其實係用緊古時指鹿為馬果招,啲學者如果識時務就應該話毛澤東放個屁都係香既。果啲講事實話毛澤東有問題既人就係毛澤東攪百花齊放引出黎死既人,佢哋自己蠢中晒毛澤東計。
巴打好有心
我相信好多人都愛香港
今次一定有好多人企出黎
我淨係知通過左條例就要行大陸法
户口,樓契都要加大陸名
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞