(我愛香港)一個人,將幾代人嘅努力完全摧毀,香港將全無價值。

911 回覆
7234 Like 76 Dislike
完全同意,雖然而家做野返工有人工收
但其實係對香港有貢獻,提供不同服務
香港世界一級城市,大家有份出力、付出時間
一定唔可以係我地呢一代就斷送哂前人定位既法制、標準、三權分立制度
我愛香港
支持
我會到
等你詳細資料
香港
今舖都唔團結真係玩完
唔好再比啲五毛分化喇好冇?
加油

如果彩print加金粉
用埋橫向列印共產黨一定淆底
Pushpushpush

等我精簡份嘢先 太多字
你層樓賣咗了?
香港加油
總之一有post 講遊行同抗爭,就會有一堆人衝出黎話做咩都冇用,香港人抵死,仲要loop 黎loop 去都係果幾句說話果d人,一係假膠,一係五毛,一係弱智,如果你係正常香港人,見到香港依家既狀況,你唔會心痛? 如果你係政治冷感,根本就唔會咁得閒入呢d post,仲會咁落力潑人冷水?呢班人根本大部份有agenda

不過網上世界唔代表現實,上次13萬人遊行,呢度咪又係好多人係度潑冷水,一係又係泛民/本土之間挑撥離間(你留意番,根本同上面果班係同一班人,講既野亦都係一樣),不過上次都有13萬人出黎,如果拖到71, 有50萬係唔出奇
d100係支持單程證,愛支共十幾億人
好心痛
睇到好唔安落
心情趺入谷底
其實想問下

藍絲係咪得”身冇屎驚咩?小市民奉公守法驚乜”呢個point?

除左用莫須有可以點駁d 藍絲?
煩唔煩啲
香港係國際大都會
點解唔保住自己屋企
澳門都無逃犯條例啦,點解香港要有?
因為香港多富豪,想借機會拉幾個上去找數
又可以拉埋啲政治犯
CLS,科技進步但民生倒退咗幾十年
香港人 自己地方自己救
好似年年都有人9up如果本土派唔追擊飯民反骨行為
就幾撚多人會支持咩咩咩

永遠開完空頭支票,下一年又用新鬼acc行騙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞