尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

原來係傻佬自焚

根本就係燒春袋個呀叔 點會下身著火仲企定唔郁呀
都話撚左唔係屌狗阿叔

咪撚再quote呀屌你老母

Aggree

唔係自焚係咩

d摩擦力
其實真係自焚會淨係燒對腳?
見到人燒著全身 睇埋d未經證實確認既消息就先入為主話果條友自焚班仆街柒撚夠未呀

唔係自焚係咩

關唔關ISIS事 尖沙咀有清真寺

你搞清咩係ISIS先講啦
國會縱火案(德語:Der Reichstagsbrand)
是德國建立納粹黨一黨專政獨裁政權的關鍵事件,
發生在1933年2月27日,柏林消防隊於晚上9時14分開始接到德國國會大樓火警報告。同時在幾個不同地點發生火災,但當消防隊到達時,主要的議會大廳發生爆炸,燃起大火。警察搜索現場時,發現了失業的建築工人馬里努斯·范·德·盧貝(英語:Marinus van der Lubbe)。他是荷蘭共產黨人,不久前才到德國。

總理希特拉和戈林很快到達現場,發現范·德·盧貝後,戈林立即宣稱這起縱火案是共產黨人幹的,他們抓到了共產黨的領袖。希特拉立即抓住這個機會宣佈全國進入緊急狀態,要求年事已高的總統興登堡簽署《國會縱火法令》,取消大部分魏瑪憲法賦予的權利。
[quote]

唔係自焚係咩[/quote

唔係自焚係咩

痴撚線

唔係自焚係咩

唔係自焚係咩

Match

雖然好仆街,但我都想講燻到成個king jer 咁款

你試吓 睇下你笑唔笑得出

唔明有乜撚野好笑

唔好再理呢啲弱智啦
似係為左推23條,搵條死士落黎搞單大野,令到香港市民都覺得要立國安法

有機

我都覺 你睇下疑似自焚條友個樣幾撚似大陸人

十年嘅劇情

真係本土 點會係港鐵列車 呢d地方扔
係都扔港共 同 中共駐港機構

上個POST都有隻5毛 走黎話十年套戲搞到有人 有樣學樣

唔係自焚係咩

一手可以拎到20L電油?

唔係自焚係咩

唔係好似咋WO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞