尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有冇多D資料提供呀?火水圖同人獸交真係唔好再回覆吧
咪撚再post屌狗阿叔呀屌你班on9
原來唔少人都唔知燒傷點處理
人地話沖水仲要比你地屌
燒傷處理目的係降溫減低熱力嘅傷害
http://www.ams.gov.hk/chi/firstaid6.htm
基本上除左電燒傷都係用清水慢慢沖

唔好怪人哋唔識啦

唔識好正常啦
香港既垃圾教育教到你啲乜呀
學校一年咪又係得一次演習

學校既演習咪又係教人逃生

點會教人急救

係bo
呢單野已經睇到香港人危機意識太弱,根本唔識應對突發事故
就算有滅火筒我睇都冇人識用,更加唔好講救人
有恐襲既話真係冚家剷

真心講唔識好正常,冇遇過呢D事

唔講以為香港成日著火要學識用滅火筒
仲要香港人應付恐襲
睇電影睇上腦
有冇e家live

生果網直播緊啦。
Quote撚完個人獸交阿叔未
估下會唔會係大陸人
希望制止佢班乘客唔好燒太傷
如果冇左佢地嘗試制止
自焚嗰個刻意扔去人裙會好大獲

呢個時間成箱車都係人
無咩人唔人群啦

會全車由頭都尾都起火,人貼人一個起火好快傳1開去,會死好多人

唔敢想像

會變成煉獄
無人踩人已經不幸中既大幸

屌如果岩岩開就火燭 個5分鐘真係恐怖過屍殺列車
揀車頭黎燒
條友一定想整停部車
有冇e家live

生果網直播緊啦。

thank
呢單野已經睇到香港人危機意識太弱,根本唔識應對突發事故
就算有滅火筒我睇都冇人識用,更加唔好講救人
有恐襲既話真係冚家剷

真心講唔識好正常,冇遇過呢D事

香港算和平啦

有幾何嚴重事故呀 咁點會有好高危險意識呀

唔好同其他國家比啦
阿叔無拎住野
唔係東涌個被告
似係為左推23條,搵條死士落黎搞單大野,令到香港市民都覺得要立國安法

關乜事
立左23 條就唔可以放火架咩?

現行法例都已經cover哂佢犯既罪啦
23條係講叛國果d野[
講撚夠係屌狗條友未
都話撚咗唔係
女學生好無辜
[img]https://holland.pk/zlu4tyg5[/mg]
小學雞d分析能力真係💩💩,成件事原因都未查出黎,就話人自焚,仲要譴責人地,所以你話你係咪on_.仲on_既一件事最後仲要問人拎個列車編組number做咩春,有咩用?鐵膠真係

蠢過隻豬又要懶醒
講緊你

我話今次有人放火自焚都比人屌唔知咩事,新聞都講左係放火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞