尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
中共為左23條,派條友落黎

要自己都燒到三級燒傷wo, 真係要做嘢就掟落人群然後閃左去啦

條友可能係死刑犯

咪撚造遙
三個危殆

soure: NOW
等警察啦
啲記者mon撚住個post作野 屌你地老母呀做假新聞

同台灣記者一9樣

依家網路新聞班撚屌寫文至在吸引到人入去就有廣告費,理鳩得你真假
Appledaily Live

9:30 - 9:45 左右會有setup

應該準備開記者會

有野爆
八仙嶺個賢仔又搵到存在感

三個危殆

soure: NOW

唔係掛
根本上就係恐怖襲擊

exactly

究竟痴線到咩地步先會成身著火都唔理由佢燒

係唔知可以點做 用手整熄? 隻手都燒緊wo

係地下碌 小學常識無上堂?

張圖佢成條褲都冇左 碌到d皮痴晒落地下咪仲痛仲辛苦

講緊著緊火嗰時下話
等警察啦
啲記者mon撚住個post作野 屌你地老母呀做假新聞

應該炒撚曬啲上網抄唔證實下就報既記者
新聞鳩up要黎有撚用
根本上就係恐怖襲擊

exactly

究竟痴線到咩地步先會成身著火都唔理由佢燒

係唔知可以點做 用手整熄? 隻手都燒緊wo

通常 燒到肉個陣已經無感覺

利申 試過小腿灼傷
中共為左23條,派條友落黎

要自己都燒到三級燒傷wo, 真係要做嘢就掟落人群然後閃左去啦

條友可能係死刑犯

會唔會系佢想掟 但比人阻止左 唯有燒著自己引燒埋其他人
係咪自焚仲未知 但一定係有預謀去做 話係恐襲都真係唔出奇 七點幾鐘數最多人 由金鐘開去尖沙咀最耐時間 仲要係車頭好難走

金鐘開去尖嘴,過海隧道段出事跟本無救援隊可以喺短時間入到去。要等港鐵停咗條荃灣綫,警察消防同港鐵組織3方救援隊伍,再派另一列列車載入去。

剩係呢度都講緊半個鐘走唔甩,正常程序無論有乜事車長喺呢度都唔應該停車,但如果有人喺另一邊車頭推開緊急門有可能會trip車,整列列車停喺隧道,咁就仆街喇。
[quote]

雖然好仆街,但我都想講燻到成個king jer 咁款[quote]

完全唔好笑囉

收下你把死人口啦
個仔會唔會係前幾日打劫失敗跳樓嗰個?

係呀 你就係佢個仔

屌之前新聞咪話過老竇同仔最後都係跳樓囉
樓價大下跌了...

今次係主場,好快去到醫院叫人面對

大家一定要留意小心呢條友又出嚟抽水

上面啲盲閪睇新聞啦

新聞一定正確???

屌緊你班小學雞乜撚都未firm 冇資訊就係到尻up 亂發佈假消息啊屌你老母仲係到問問問

依家係新聞岀
有錯係新聞錯
起馬我地唔係無証據廢up

你就係廢up
同上面話係人獸阿叔一樣冇證據就廢up

人獸一早講左唔係啦
依家你知唔知係𠱸是係呀叔唔係放火呀?
反正新聞話係我就信係
唔同信網上流料?

戇鳩真係有樣睇
新聞講就係
知唔知當日調景嶺i大有人跳樓
新聞都係報佢跳係因為有tutor撕爛佢份功課
結果咪又係跟車
今時今日新聞既突發料都係來自未經証實既igfb,hkglihkg架咋
你繼續盲撐啦下

呢啲係策略黎,報左先,話知你

笑左
一個post block柒好多on9仔
樓價大下跌了...

一次咁嘅事就大跌咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞