尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
One male AP is arrested, around aged 40. He said he attempted suicide by setting fire in mtr because his son was 被害死. He is now in QE for MT.

朋友whatsapp傳

AP=?

唔係自焚係咩

兇手?

我錯覺?隻手無攞野

成班又撞車

綠色塊野係佢隻左手附近,
可能係角度問題好似佢攞住咁

無人理

9成

9你老母
live 落緊下面

驗眼啦

你老味死咗去啦
盲撚
One male AP is arrested, around aged 40. He said he attempted suicide by setting fire in mtr because his son was 被害死. He is now in QE for MT.

朋友whatsapp傳

個仔被害死
咪撚再post屌狗阿叔呀屌你班on9
見到人燒著全身 睇埋d未經證實確認既消息就先入為主話果條友自焚班仆街柒撚夠未呀

拎主電油唔係自焚係咩野你答我

明屌你呀柒頭 見撚過電油未呀
制服佢d人好英勇
希望冇事

義士

如果唔係佢應該成卡中招

真勇士
因為佢而救左好多人
希望制止佢班乘客唔好燒太傷
如果冇左佢地嘗試制止
自焚嗰個刻意扔去人裙會好大獲

呢個時間成箱車都係人
無咩人唔人群啦

會全車由頭都尾都起火,人貼人一個起火好快傳1開去,會死好多人

唔敢想像
我聽日返工唔敢坐地鐵⋯

聽日撚洗返工咩

9成

9你老母

呀奶乖
真係恐怖襲擊
屌你老母貼夠個人獸交阿伯未呀

朋友whatsapp傳

咁似導火新聞線劇情

個仔被害死, 就要成班唔識既人陪葬?

屌你番去驗眼啦
燒著都碌下啦大佬
留名
佢揀係地鐵咁密集地方 仲要煩忙時間 明知好難走得切

好撚恐怖呢條友

好彩果陣架車就埋站 如果唔係可能更多傷亡
真係好撚低質
成班民智未開咁
個學生係對面學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞