尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

雖然好仆街,但我都想講燻到成個king jer 咁款

你試吓 睇下你笑唔笑得出

唔明有乜撚野好笑

唔好再理呢啲弱智啦

真係好好笑
好彩有勇士阻止
俾佢dum得去人群就死
One male AP is arrested, around aged 40. He said he attempted suicide by setting fire in mtr because his son was 被害死. He is now in QE for MT.

朋友whatsapp傳

成件事真係好恐怖
啲小朋友一定嚇親

大人見到火人都會嚇親啦

火人英文係咩?

Man on fire

諗住引人答fireman 可以笑?

brand
制服佢d人好英勇
希望冇事

義士

如果唔係佢應該成卡中招

政治/政黨犯點會襲擊地鐵
係都去立法會中聯辨
同下個死人腦Ok?
啲回覆好低質

我都覺成班小學雞咁

冇常識都衝出黎柒 鳩up鳩估既又一堆
One male AP is arrested, around aged 40. He said he attempted suicide by setting fire in mtr because his son was 被害死. He is now in QE for MT.

朋友whatsapp傳

係搞都搞689佢地啦屌
啲回覆好低質

我都覺成班小學雞咁

一有人放火就咩陰謀論,又咩國會縱火法,懶係有分析咁
屌你地老母咪再quato圖啦仆街

朋友whatsapp傳

咁似導火新聞線劇情

9成
希望制止佢班乘客唔好燒太傷
如果冇左佢地嘗試制止
自焚嗰個刻意扔去人裙會好大獲

呢個時間成箱車都係人
無咩人唔人群啦

會全車由頭都尾都起火,人貼人一個起火好快傳1開去,會死好多人

唔係自焚係咩

20L wor, 佢個支點都無
佔中 魚革過左咁耐 要揾單新啲嘅野先有更強嘅理由立23條
利申 燒壞腦
我聽日返工唔敢坐地鐵⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞