尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
諗起台灣鄭捷
原來唔少人都唔知燒傷點處理
人地話沖水仲要比你地屌
燒傷處理目的係降溫減低熱力嘅傷害
http://www.ams.gov.hk/chi/firstaid6.htm
基本上除左電燒傷都係用清水慢慢沖
One male AP is arrested, around aged 40. He said he attempted suicide by setting fire in mtr because his son was 被害死. He is now in QE for MT.

朋友whatsapp傳

係搞都搞689佢地啦屌

點解會有人信whatsapp傳既野?
同長輩圖有咩分別?

啲人唔鐘意用腦過濾 人傳下就當真

蘋果話左唔係喇,盲毛

蘋果跟得好貼

係班友冇腦姐
個學生好好撚慘 對腳就咁一世

以後著黑絲返學
網上流傳火警涉案者與人獸交案被告男子外型相似,警方回應查詢時稱,人獸交案被告於保釋離庭後襲擊記者,現仍被扣留於深水埗警署。

靜啦班9成仆街

屌哂佢地老母 煩撚完未

唔係自焚係咩

唔係好似咋WO

你果張圖成20L, 20L唔會咁細支...

邊係同一枝呀 個封面都唔同

佢拎住果支竹葉青黎下話

佢可能無攞野,另一個角度睇好似有塊綠色野係d衫度?
網上流傳火警涉案者與人獸交案被告男子外型相似,警方回應查詢時稱,人獸交案被告於保釋離庭後襲擊記者,現仍被扣留於深水埗警署。

靜啦班9成仆街

成班死傻西唔撚用腦
唉屌你老母唔撚睇呢個post
個個都當自己神探 又話似呢樣係嗰樣咁樣
講下唔好屈9個阿叔又話人大愛撚 痴撚線
願傷者早日康復

唔係自焚係咩

哇屌
呢單野已經睇到香港人危機意識太弱,根本唔識應對突發事故
就算有滅火筒我睇都冇人識用,更加唔好講救人
有恐襲既話真係冚家剷
One male AP is arrested, around aged 40. He said he attempted suicide by setting fire in mtr because his son was 被害死. He is now in QE for MT.

朋友whatsapp傳

AP=?

arrested person
人地話沖水仲要比你地屌
http://www.ams.gov.hk/chi/firstaid6.htm

唔好怪人哋唔識啦
屌你老母成班垃圾
經歷完14年都仲亂信亂傳消息 死撚咗佢啦
突然覺得香港都好多痴線佬

係時候要正視下香港痴線佬問題平時條街都多痴線佬無人理,而家終於出事

痴線佬真係成日見
其實咩事?now個app未有更多資料
成件事真係好恐怖
啲小朋友一定嚇親

大人見到火人都會嚇親啦

中六男仔都震晒啦
有乜可能唔驚呀

香港人好難唔驚

大家都無諗到會發生呢d事

和平咗太耐

香港人咁多人同一時間疏散冇人踩人算係咁
人地話沖水仲要比你地屌

連登仔好多扮識野架, 巴打小心

9成

9你老母

嚴顏啦仆街
呢單野已經睇到香港人危機意識太弱,根本唔識應對突發事故
就算有滅火筒我睇都冇人識用,更加唔好講救人
有恐襲既話真係冚家剷

你渣住個鍵盤就最叻啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞