尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

上面啲盲閪睇新聞啦

人獸交果個係佢個仔?

人獸交隻狗係佢個仔呀
佢話畀人害人

你up乜撚野?
Appledaily Live

9:30 - 9:45 左右會有setup

應該準備開記者會
【港鐵尖沙嘴站火警- 澄清】

網上流傳,一名較早前被警方以「獸交罪」被拘捕的男子涉嫌與尖沙咀站火警事故有關。警方確定該名男子仍被警方扣留。

Online rumour claimed that a male being arrested by police for bestiality is responsible for the fire at Tsim Sha Tsui Station. Police confirm that the man is still under police custody.

警隊Facecbook連結:: http://bit.ly/2kbUrg5

上面嗰班

搞到要人出聲明
Cctvb話三個危殆 四個嚴重

燒傷好易細菌感染
現時尖沙咀站發生嚴重事故 , 請其他人士切勿接近尖沙咀[/尖東站及其出入口 , 以免妨礙救緩進行!!

港獨派做到野

你老母都做到野啊

章黎嫁JA ON9

我就係2x頁講左無人理

人又係你 鬼又係你
好撚煩呀你班畜生
有confirm定自己鳩up人講你又講你心知肚明啦垃圾
做返個人熄電腦孝敬老母唔好拎老母出黎比人輪
認真想問 地鐵車箱內有冇滅火筒?

有架,藍色個支
成日都唔想企個個位

photo for reference

似係水劑多

係乾粉滅火劑
港獨派做到野

咪鳩啦
諗清楚先回post 啦 咁撚多危言聳聽
點解要搞渣打馬拉松前兩日先搞到咁大鑊
老豆報左半馬
星期日好唔好比佢去好

你咁on9 你呢世唔好出街啦

你on9? 人地擔心自己家人有問題?
一定要用你角度去諗安唔安全?
波士頓馬拉松事件記得?
你又知自己係屋企會安全到唔會出意外? 答我啦,垃圾

我夠要馬拉松啦 問埋啲大欖扯唔埋野

咁你既唔關心就要話人on9?
你啲道德去左邊?坐住左?

道德撚出現

有架,藍色個支
成日都唔想企個個位

photo for reference

唔該
好似一直冇留意
搭巴士多
個仔會唔會係前幾日打劫失敗跳樓嗰個?

係呀 你就係佢個仔

果個老豆 好似都係跳樓死左
好撚煩呀你班畜生

Cctvb話三個危殆 四個嚴重

燒傷好易細菌感染

危殆
希望冇事
港獨派做到野

死返入去你老母個臭西度啦
Appledaily Live

9:30 - 9:45 左右會有setup

應該準備開記者會

睇記者會好過
好撚煩呀你班畜生

仲要連source都冇

粉劑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞