尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
個仔會唔會係前幾日打劫失敗跳樓嗰個?

果個蘋果話 話佢老豆早幾年因病厭世跳左樓死左啦
港獨派做到野

獨你老母
追post諗住睇下有咩最新消息
屌你老母嗰撚嗰quote埋啲流料/估估下既野當真野
哂鳩氣
個仔會唔會係前幾日打劫失敗跳樓嗰個?

好早死左啦跳樓個啊爸 無睇新聞就妖聲
中共為左23條,派條友落黎
如果燒到架地鐵爆炸GE話...
我唸唔只幾件傷咁簡單...

而家D人危機意識去晒邊?
Cctvb話三個危殆 四個嚴重
【港鐵尖沙嘴站火警- 澄清】

網上流傳,一名較早前被警方以「獸交罪」被拘捕的男子涉嫌與尖沙咀站火警事故有關。警方確定該名男子仍被警方扣留。

Online rumour claimed that a male being arrested by police for bestiality is responsible for the fire at Tsim Sha Tsui Station. Police confirm that the man is still under police custody.

警隊Facecbook連結:: http://bit.ly/2kbUrg5

上面嗰班
有冇確實傷亡數字
Appledaily Live

9:30 -9:45 左右會有setup

應該準備開記者會
等警察啦
啲記者mon撚住個post作野 屌你地老母呀做假新聞
記者跟車太貼
好多鳩估撚
屌狗個啊叔如果唔係識分身我真係唔知佢點樣係尖沙咀自焚
認真想問 地鐵車箱內有冇滅火筒?

有架,藍色個支
成日都唔想企個個位

photo for reference

似係水劑多
港獨派做到野

你老母都做到野 生著你個弱智仔出黎
點解要搞渣打馬拉松前兩日先搞到咁大鑊
老豆報左半馬
星期日好唔好比佢去好

你咁on9 你呢世唔好出街啦

你on9? 人地擔心自己家人有問題?
一定要用你角度去諗安唔安全?
波士頓馬拉松事件記得?
你又知自己係屋企會安全到唔會出意外? 答我啦,垃圾

我夠要馬拉松啦 問埋啲大欖扯唔埋野

咁你既唔關心就要話人on9?
你啲道德去左邊?坐住左?
其實正常。
根據理論,當個社會咁分化,貧窮差距咁大,係應該有動亂。只不過香港人容忍力太強,所以仲未出事。
港獨派做到野

做你老母阿做
記者柒撚少陣啦
跟錯車都咁貼

章黎嫁JA ON9

我就係2x頁講左無人理
根本上就係恐怖襲擊

exactly

究竟痴線到咩地步先會成身著火都唔理由佢燒
睇post睇到眼突
樹大有枯枝,人多有白痴.
可以係個post到完美展現出黎
追post諗住睇下有咩最新消息
屌你老母嗰撚嗰quote埋啲流料/估估下既野當真野
哂鳩氣

估唔撚緊要
最撚戇鳩成班鳩嗡當真
appledaily live:

9:30 - 9:45 有記者會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞