尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
老老實實今次真係唯有交比警察
以前成日話高登仔可以幫到手破案 睇下啱啱啲on9神探幾撚聰明先啦

巴打,呢度連登喎
你有無搞撚錯?
咪撚再post屌狗阿叔呀屌你班on9

都弱撚智 同頭先睇電視班友仔仲係到影個車廂著火一樣弱智

真係一d危機意識都冇

冇人知個堆燒緊係咩,會唔會爆炸?會唔會有毒?
仲要埋去影相
一陣呀叔先原來係救人果個

撞車撞到咁就...
都唔知點解咁多人咁反智
睇個樣都唔係人獸叔都可以係咁傳
btw
仲走去影d人
真係恐佈襲擊死左啦
咁多人影

講人獸個啲真係好on9
放工時間一定成車企滿人,仲要揀金鐘去尖沙咀依段路
就算係自焚,都係想同成車人攬住死,同恐怖襲擊冇分別
呢單野已經睇到香港人危機意識太弱,根本唔識應對突發事故
就算有滅火筒我睇都冇人識用,更加唔好講救人
有恐襲既話真係冚家剷

真心講唔識好正常,冇遇過呢D事

唔講以為香港成日著火要學識用滅火筒
仲要香港人應付恐襲
睇電影睇上腦

香港真係算好和平既城市
呢d爆炸真係好小見

唔識真係正常
只要唔好阻住人救護救火就係啦

屌人無危機意識唔識救火個d渣住個鍵盤當自己好叻

捉你全家俾狗屌
目擊過程嘅人好可能會有陰影
垃圾港豬

Post ig係乜撚野玩法

呃like

垃撚圾 係咪佢都未知
請其他人士切勿接近尖沙咀/尖東站及其出入口 , 以免妨礙救緩進行!!
今次單野其實處理得幾好
peak hour發生呢啲事其實隨時人踩人
唔明點解咁多人雞蛋挑骨頭又屌呢樣又屌果樣

其實主要係屌啲人唔撚用腦 未證實既野係咁傳
明明放火條友已經比人拉左
D人仲以為相中阿叔係放火果個

屌你事後先拉人呀 你點否定佢係呀 用下腦啦
1. 阿叔無拎住野,睇落似係布
2. 唔係東涌個被告
痴撚線未證實嘅野都可以屌咗先
如果呢單野係荃灣西去錦上路時發生仲大鑊

2007年試過有列車喺呢段路着火

如果真係恐襲 尖沙嘴有noise 好多
一陣呀叔先原來係救人果個

咁就好笑

同凶手搶野果時, d 電油倒左落佢條褲
老老實實今次真係唯有交比警察
以前成日話高登仔可以幫到手破案 睇下啱啱啲on9神探幾撚聰明先啦

點同
呢度係連登
垃圾港豬

Post ig係乜撚野玩法

呃like

垃撚圾 係咪佢都未知

屌佢老味啦 即刻較private
如果呢單野係荃灣西去錦上路時發生仲大鑊

應該冇尖沙咀呢個站咁多人?

不相伯仲

西鐵有CCTV
隧道有緊急行人路(同車卡平行)
隨時停得
呢單野已經睇到香港人危機意識太弱,根本唔識應對突發事故
就算有滅火筒我睇都冇人識用,更加唔好講救人
有恐襲既話真係冚家剷

真心講唔識好正常,冇遇過呢D事

香港算和平啦

有幾何嚴重事故呀 咁點會有好高危險意識呀

唔好同其他國家比啦

出左事遠離危險地方 同 用滅火筒我相信係一個成年人應該識既野啦

淋水呢點唔講 唔係所有情況都可以用水去救火

但離開危險地方都識掛?
睇片就見到 車廂出濃煙 班人都可以照企係月台到睇

你話幫手照顧傷者就話姐 個個係到食花生睇戲咁睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞