尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
根本上就係恐怖襲擊

exactly

究竟痴線到咩地步先會成身著火都唔理由佢燒

好彩冇人死
如果個疑犯係半路落手又冇比人制服
後果好大濟
港獨派做到野

屌你,完啦好嗎
Cctvb話三個危殆 四個嚴重

燒傷好易細菌感染

sor,想問下危殆同嚴重 邊個大獲D
認真想問 地鐵車箱內有冇滅火筒?

有架,藍色個支
成日都唔想企個個位

photo for reference

似係水劑多

http://www.femalifesafety.org/types-of-extinguishers.html

咪撚亂講似水劑
有人著火都唔應該用滅火筒噴佢啦
港獨派做到野

收皮啦屌你老母
要死死遠啲 害死啲放工人士
PF既CTRU黎係因為往往恐怖襲擊都係唔止第一波,更何況突發嘅情況又未確定係唔係恐怖襲擊,所以一定要黎,其實我當時我係尖沙咀,地鐵站反應都好快,即刻封晒所有出入口,FSD既HT最先到,因為重慶大廈出邊嘅彌敦道太多車,所有鐵馬都封晒路比其他救援車輛駛入,某程度上黎講咁突發嘅事做得好好,至於好彩有人挺身而出,先減少到好多傷亡

唔知港鐵有無做過恐襲演集
好彩個女學生冇燒到面,都叫大幸中既大幸

見到新聞有圖,佢包埋臉

個學生真係好慘

睇片聽到啲小朋友係到喊
唔止受傷啲人慘,現場所有人都一定有心理陰影

章黎嫁JA ON9

我就係2x頁講左無人理

我都有講,不過有機會佢無攞支野但係放火條友,費事跟車太貼。

而家都係咩都唔敢講好十五都未過比人屌大吉利事
話係屌狗阿叔班人係咪面盲症認唔到人?

如果係嚴重燒傷都係要沖水降溫
唔沖水降溫只會加強熱傷害
沖一沖水可能原本三級降二級

沖完解開衣物,有得浸水就浸,浸完搵野蓋住送院

上個post班人唔屌返你轉頭算好嘢

班人冇常識我又唔會少左忽肉
屌人影相果啲咪又係拎住啲相食花生
唔撚阻住救護 滅火咪得囉 條命係佢地既
好撚煩呀你班畜生
有confirm定自己鳩up人講你又講你心知肚明啦垃圾
做返個人熄電腦孝敬老母唔好拎老母出黎比人輪

仲要連source都冇

啲人冇source 冇證據就亂尻咁up
好喇亂up一百次中一次就話人屌佢唔岩
屌你老母啦屌你乜野都唔撚知

新聞係唔係source呀on9

你未post 新聞就開始尻up緊啦屌你老母
如果真係個啊叔做既 ,佢應該預左燒死埋自己,先會夠薑到咁
等警察啦
啲記者mon撚住個post作野 屌你地老母呀做假新聞
中共為左23條,派條友落黎

要自己都燒到三級燒傷wo, 真係要做嘢就掟落人群然後閃左去啦

條友可能係死刑犯

燒傷好易細菌感染

危殆

燒傷好易細菌感染

可能要截肢 睇下台灣果單

燒完啲fluid retention
咪撚再傳假消息啦屌
八仙嶺個賢仔又搵到存在感

燒傷好易細菌感染

可能要截肢 睇下台灣果單

yes 希望唔好
根本上就係恐怖襲擊

exactly

究竟痴線到咩地步先會成身著火都唔理由佢燒

係唔知可以點做 用手整熄? 隻手都燒緊wo

係地下碌 小學常識無上堂?

張圖佢成條褲都冇左 碌到d皮痴晒落地下咪仲痛仲辛苦

燒傷好易細菌感染

危殆

咁都要問
中文U?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞