尖沙咀站意外(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
點解要搞渣打馬拉松前兩日先搞到咁大鑊
老豆報左半馬
星期日好唔好比佢去好

你咁on9 你呢世唔好出街啦
揀車頭黎燒
條友一定想整停部車

如果係車頭連接第二卡果個位燒 前面d人咪gg 以後唔坐頭/卡了

屌但冇得預計架喎呢啲
下次佢中間燒又點?車尾燒?
是禍躲不過
希望傷者冇咩事

如果真係著大火 + 窗爆左 + 架車行緊
火係向後燒
條友好大野心

睇咁耐最高質都係呢個回覆
都話撚左唔係屌狗阿叔

咪撚再quote呀屌你老母

唔發生啲大事都估計唔到呢到有幾多流料畜生同垃圾user

不嬲大把啦
如果呢單野係荃灣西去錦上路時發生仲大鑊

2007年試過有列車喺呢段路着火

朝早返工時間錦上路去荃西成架車逼爆
不過當然金鍾呢d 其實都好撚逼

鰂魚涌去油塘個duration都長

D 長者whatsapp group 請廣傳

極度懷疑竹葉青賣廣告
confirm相個個呀叔拎住容器

一個送院既男人三級燒傷 承應自燃
目擊過程嘅人好可能會有陰影

陰乜影 差在未自拍姐

屌你啦 我就係隔離車卡 睇住火起 走都走唔切
仲講呢d風涼話

係 唔係現場緊係講呢d架啦 你係現場做乜走?驚?拍片?影相?上網講?
當年928個陣都已經係咁

已經有好多人講過未經証實唔撚好係到鳩傳

班人係咪戇鳩
留言前可唔可以追post先,或者驗眼先
放工時間一定成車企滿人,仲要揀金鐘去尖沙咀依段路
就算係自焚,都係想同成車人攬住死,同恐怖襲擊冇分別

好彩唔係錦上路荃灣,果度成功真係死一百都得

928個時咪又係咁
D錄音 咩我啊哥個朋友個同學係做警察
1. 阿叔無拎住野,睇落似係布
2. 唔係東涌個被告

唔好再話match
confirm相個個呀叔拎住容器

一個送院既男人三級燒傷 承應自燃

唔係已昏迷落唔到口供
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170210/bkn-20170210192003149-0210_00822_001.html
【20:23】傷者人數增至12人,分送3間醫院。
點解要搞渣打馬拉松前兩日先搞到咁大鑊
老豆報左半馬
星期日好唔好比佢去好

你咁on9 你呢世唔好出街啦

rthk 出了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞